Valpar våren 2015!

Nu är det bestämt!

Vi kommer att para SEVCH Guldkullens Gibson Flying V, ”Ella” vid hennes nästa löp som är beräknat till januari/februari 2015! Valparna föds troligen i april/maj med leverans i juni/juli 2015!

Pappa till valparna kommer bli Vesterlyng’s Token of Clyde, ”Clyde”, en dansk hane som vi även använt en gång på Ellas mamma SEVCH LPI LPII Combine Lily of the Valley, ”Vinna” och är väldigt förtjusta i både exteriört och arbetsmässigt!

Vår förhoppning är att kombinationen Ella/Clyde kommer ge friska, samarbetsvilliga och exteriört sunda hundar som lämpar sig väl till arbete av olika slag, dessutom fina kompisar och familjehundar!

EllaClyde-portratt
Vesterlyng’s Token of Clyde, ”Clyde” & SEVCH Guldkullens Gibson Flying V, ”Ella”

Vi ser gärna att våra valpköpare är aktiva med sina hundar i någon form då vi vet att hundarna mår bra av det och att arbete stärker banden mellan förare och hund. Vi är själva mest aktiva inom tävlingslydnad och jaktapportering, men har även provat på annat som t ex agility, freestyle, rallylydnad, mm. Några av våra hundar är även med när vi själva jagar, både som apportörer vid fågeljakt och vid eftersök av älg och rådjur.

En golden är avlad för arbete och vill gärna få utlopp för sin arbetslust och vi säljer därför inte valpar enbart till sällskap. Du behöver inte nödvändigtvis ha mångårig erfarenhet av arbete med hund, men du bör har tid och intresse att lära dig och vi står gärna till tjänst med det vi kan.

Ella_Clyde-arbete

Som valpköpare hos oss har du möjlighet att vara delaktig redan innan valparna föds, vi vill gärna ha en nära och bestående relation till våra valpköpare och vi är därför glada om du som är intresserad av en valp ur denna kombination hör av dig så snart som möjligt så att vi kan träffas och diskutera vidare i god tid före beräknad nedkomst. Du kan läsa mer om vår filosofi här och vad som gäller vi köp av valp här!

Välkommen till oss!

Marlene & Per-Anders Edvinsson

Guldkullens Kennel

 

 

Rulla till toppen