När tiden flyger iväg…

Tiden flyger iväg och nu var det väldigt längesedan jag skrev här! Vår Facebooksida uppdateras lite mer regelbundet, helt enkelt för att det är lättare rent tekniskt och går snabbare. Nu är det ju inte alla som har Facebook, så jag ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera även hemsidan mer regelbundet. Inte minst p g a att jag vet att det finns en del förväntansfulla blivande valpköpare runt om i landet som med spänning väntar på uppdateringar!

Jul & Nyår flög förbi i rasande fart men vi fick i alla fall några lediga dagar och kunde fira jul på fina Knistad Herrgård utanför Skövde tillsammans med släkten och några av hundarna. Uno, Ella och Gilla var med och fick bo på herrgård vilket de uppskattade mycket! Övriga hundar firade jul på annat håll, utspridda bland vänner som ställde upp så att vi kunde komma iväg.

Det blev en lugn Nyår och Gilla satt i fönstret på tolvslaget och tittade på fyrverkerierna med ett ben i munnen, inte mycket som bekymrar den lilla damen vilket är skönt. Vi har börjat träna henne lite mer regelbundet, inte i någon regelrätt apportering men vi jobbar med signalerna och den lilla har en fantastisk stoppsignal och kan sin söksignal fint 🙂

Direkt efter helgerna påbörjade vi en större renovering här hemma! Det är ett stort projekt som innebär att vi i skrivande stund varken har badrum eller kök under ett par veckor framåt… Allt går, vi har ju hundarnas badkar i källaren som vi kan använda, och vi har en liten gästtoalett som vi väntat med att riva. Kök klarar vi oss ganska bra utan faktiskt, men det som varit jobbigast senaste veckan är att vi inte riktigt vet var vi ska göra av hundarna. Det finns inget rum som de kan vara i direkt, utan att riskera att skada sig på något. Av den anledning är Diva och Gibson för tillfället utackorderade vilket jag är oerhört tacksam över. Även om de båda är snälla och lugna hundar så är det ändå platsmässigt två hundar mindre och det märks faktiskt stor skillnad här hemma. Förutom våra egna hundar så har vi för tillfället även Gillas bror Samson på besök, men han är ju inte lika stor och tar inte lika mkt plats 🙂

Clyde-kullen blev igår sex månader gamla, ännu ett bevis för att tiden flyger iväg! Jag har under hösten haft äran att träffa valparna var tredje vecka på våra valpträffar, något jag verkligen är tacksam över! Det är så roligt att få följa de små och alla är väldigt läraktiga och arbetsvilliga hundar!

EllaClyde-portratt

Mitt upp i renoveringen så väntar vi såklart också på att Ella ska börja löpa så att vi kan åka till Danmark och para henne! Vi har också haft en del potentiella valpköpare på besök och trots att vårt hem för tillfället ser ut som en byggarbetsplats så  har de inte blivit avskräckta 🙂 Jag är otroligt glad över de fina valpköpare vi kommer få även till nästkommande kull! Är du intresserad av en valp ur kombinationen Ella/Clyde så är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer!

//Marlene

 

Rulla till toppen