Parkering

Då det tyvärr finns begränsat med parkeringsplatser ber vi dig anpassa tiden när du kommer till max 15 minuter före kursstart så att deltagarna på kursen före hinner åka. Grusparkering finns utanför vår infart och är det fullt där är det parkering på vår grusuppfart mot huset som gäller. Det är inte tillåtet att parkera på något av fälten utanför oss. Tänk på att köra långsamt på grusvägen upp mot oss, det finns många lekande barn och många katter i området.

Rastning

Då våra kurser hålls hemma hos oss på arrenderade marker och i närheten av andra boende är det viktigt att din hund är välrastad redan innan du kommer till kursen. En liten snabbkiss kan du göra med din hund i koppel längs med vägen utanför oss. Tänk på att det kan vara ström på elstängslen!

Det vistas många hundar hos oss och vi är tacksamma om du alltid plockar upp efter din hund oavsett var den väljer att eventuellt uträtta sina behov. Bajspåsar slängs i den gröna soptunnan vid vår infart. Inga lösa hundar får förekomma förutom under själva kursen, detta med hänsyn till våra grannar och betesdjuren i hagarna runt oss.

Löptik

Vi tillåter endast löptikar som är i början av sitt löp. Du är självklart välkommen på kurs utan hund om din tik är i höglöp eller i slutet av löpet. Löp är inte en giltig anledning till återbetalning såvida det inte finns reserver eller du själv säljer din plats.

Ansvar

Alla hundar som går kurs eller på annat vis vistas hos Guldkullens Kennel & Kurser måste vara vaccinerade och försäkrade, och du som hundförare måste ha en ansvarsförsäkring som normalt ingår i din hemförsäkring. Är du osäker så kolla med ditt försäkringsbolag! Både hundar och förare vistas hos oss på egen risk, och strikt hundägaransvar gäller.