Born/Född: 2022-01-21
Mother/Mor: GBFTCh Burrendale Dee
Father/Far: GBFTCh Breckmarsh Ethan of Caytonfell
Regnr: SE17678/2022
SKK Hunddata >>


Jacky 11 månader gammal 21/12 2022

Health/Hälsa

Hips/Höfter: B
Elbows/Armbågar: UA
Annual eye test/Ögonlyst:
Eyes/Ögon: prcd-PRA Hereditary Clear
STGD I (Stargardt disease):
CNM: Hereditary Clear
EIC: Hereditary Clear
SD2: Hereditary Clear

Merits/Meriter

Beskrivning

”Jacky” är dotter till vår engelska import GBFTCh Burrendale Dee, ”Tidy”, och den engelske hanen GBFTCh Breckmarsh Ethan of Caytonfell, ”Quinn”.

Jacky är född i januari 2022 och ännu ett oskrivet blad. Jacky är hittills en arbetsvillig tjej med mycket fart och glädje! Hon är nyfiken och orädd och älskar att leta tennisbollar i hög och svår vegetation. Nya miljöer och ny terräng är inget som bekymrar Jacky, allt är kul om du frågar henne och hon far fram över markerna som den Ferrari hon är döpt efter!

Under sommaren och hösten är Jacky med mig här i England och även om hennes träning inte startat på riktigt ännu så har hon redan lärt sig många bra saker för framtiden; tennisbollar i högt gräs, sockerbetor, nässlor & tistlar, ligga tyst och lugnt i bilen under våra träningar, skott i närheten av bilen, komma ut på luncherna och mingla bland folk och gå (läs springa) på egna små upptäcktsfärder, mm.

Jacky är en härlig tik och jag ser fram emot att få börja träna henne på riktigt när det är dags! Frågar du Jacky har det varit dags länge…