Guldkullens Competizione — Jacky

Born/Född: 2022-01-21
Mother/Mor: GBFTCh Burrendale Dee
Father/Far: GBFTCh Breckmarsh Ethan of Caytonfell
Regnr: SE17678/2022
SKK Hunddata >>


Jacky 17 månader gammal i juli 2023

Health/Hälsa

Hips/Höfter: B
Elbows/Armbågar: UA
Annual eye test/Ögonlyst:
Eyes/Ögon: prcd-PRA Hereditary Clear
STGD I (Stargardt disease): Normal/Clear (SLU 10/02/2023)
CNM: Hereditary Clear
EIC: Hereditary Clear
SD2: Hereditary Clear

Merits/Meriter

Beskrivning

”Jacky” är dotter till vår engelska import GBFTCh Burrendale Dee, ”Tidy”, och den engelske hanen GBFTCh Breckmarsh Ethan of Caytonfell, ”Quinn”.

Jacky är född i januari 2022 och ännu ett oskrivet blad. Jacky är hittills en arbetsvillig tjej med mycket fart och glädje! Hon är nyfiken och orädd och älskar att leta tennisbollar i hög och svår vegetation. Nya miljöer och ny terräng är inget som bekymrar Jacky, allt är kul om du frågar henne och hon far fram över markerna som den Ferrari hon är döpt efter!

Efter en sommar och höst i England 2022 har Jacky lärt sig många bra saker för framtiden; tennisbollar i högt gräs, sockerbetor, nässlor & tistlar, ligga tyst och lugnt i bilen under våra träningar, skott i närheten av bilen, komma ut på luncherna och mingla bland folk och gå (läs springa) på egna små upptäcktsfärder, mm.

Sedan vi kom tillbaka till Sverige i december 2022 har jag när det varit snöfritt tränat Jacky lite mer målmedvetet och det är en härlig tjej jag har! Hon har fart & stil men hon har också ett härligt fokus i sitt arbete och hon är helt klart den mest lättlärda hund jag haft hittills. Hon suger åt sig all kunskap och älskar sitt arbete, hon är oerhört lyhörd men inte alls en mjuk tik och hon passar mig perfekt!

På ganska kort tid har Jacky lärt sig fina grunder och vi har nu efter några månader satt ihop allt i mer realistiska situationer och hon är styrbar och väl i hand. Hon har från början förstått värdet i att samarbeta och blir det fel är det inget konstigt med det, då kör vi bara igen säger Jacky och så blir det rätt. Hon är såklart fortfarande ung och jag har verkligen inte bråttom, men det är roligt att se hur hon tar sig an nya uppgifter med stor nyfikenhet och glädje, precis som sin mor och far!

Jacky är nu också friröntgad på både höfter & armbågar och hon är även testad clear för Stargardt.


Jacky 11 månader gammal 21/12 2022

Rulla till toppen