Jaktkurs och nya bilder på valparna

Igår var jag och Gibson på jaktkurs vid vackra Sämsholm med Karin Friberg. Vi var åtta ekipage som drillades under dagen som började vid 10-tiden och var klar vid 18.30… Allt hade gått bra hemma vid valplådan och det var faktiskt lite skönt att komma hemifrån och tänka på något annat än valparna en dag. Kändes också skönt att Gibson fick lite egen tid med matte, det har av förklarliga skäl varit lite dåligt med det senaste tiden.

Både jag och Gibson har nog sovit lite dåligt sedan valparna föddes, och vi var trötta både han och jag. Vi gjorde helt klart inte vår bästa insats, men just denna gång känner jag inte att det var det viktigaste. Det blev stundtals ganska lång passiv väntan och då hittade Gibson på egna uppgifter, som t ex att kolla in alla sorkhål. Inte så konstigt att han när det blev hans tur trodde att det var sådana han skulle leta efter… Nåja, när vi väl bytte ställe efter lunch och kom bort från sorkhålen, gick det bättre.

Här hemma växer valparna för varje dag som går. Vinna lämnar dem nu lite längre stunder, ligger gärna hos mig i sängen och kollar ner i valplådan på de små. Har börjat gå längre promenader och äter som en häst:-) Tiden går fort, kan inte begripa att valparna blir en vecka redan i morgon!

Här kommer några nya bilder från idag.

//Marlene

7 reaktioner på ”Jaktkurs och nya bilder på valparna”

 1. Hejsan!

  Kul att familjen mar bra. de ser ju härliga ut allihop. Mamma skrev att de smaskäller i somnen!?

  Vem är egentligen Uno?

  kram till er alla

  1. Hej Syster! Uno är killen på översta bilden i detta inlägg, Lila kille. Eftersom han är Guldkullens absolut förstfödda, så fick han såklart namnet Uno, nummer ett på Italienska 🙂 Precis som du, så älskar vi ju Italien! Visst småskäller de i sömnen när de drömmer! Man kan undra vad de drömmer om när de inte varit med om så mycket på sina sex dagar…
   Kramar till dig och Fritzie, ha det bra!

 2. haha … tänk att jag hade rätt, var helt säker på härom dagen att den lila killen måste varit valpen som kom först <3

  1. Jasså… Varför trodde du det? Rätt hade du i alla fall, Uno is the number one:-)

 3. haha kändes bara inte riktigt som att han var som alla andra, lite ”specieeell”, låg inte ihop med alla de andra utan mer lite för sig själv (just på de korten jag såg då) o då tänkte jag att det nog var den första som kom o att det blir nog en särskild valp det <3

  1. Tycker mest han ligger överst på alla andra:-) Var till en början större, men nu har de flesta kommit ikapp. Mysig är han och väldigt fin hittills vad man kan se, samma färg som mamma Vinna:-)

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen