Rapport från valplådan

Vinna och de små mår fint! Idag är de fyra dygn gamla och än så länge äts det och sovs för hela slanten och Vinna verkar gilla sin roll som mamma. Hon lämnar ännu inte valplådan om hon inte måste för att gå ut och kissa eller äta. Jag sover fortfarande bredvid valplådan, det är mysigt att ligga och lyssna på dem och jag vill gärna finnas till hands för att förhindra att Vinna lägger sig på dem eller att något annat inträffar.

Valparnas stamtavlenamn var ju bestämda redan innan de anlände, dock har vi fått komplettera eftersom de blev fler än vi trodde:-) Som det ser ut nu blir det fem valpar med Vinna-färg och fyra ljusa, dock verkar endast två bli lika ljusa som Gibson.

Försöker njuta av varje stund med de små sötnosarna, de växer så himla fort! Samtidigt ska det bli skönt när de blivit något större och inte är riktigt lika sköra… Jag tycker inte jag gjort annat än räknat till nio de senaste dagarna:-) Är förstås också väldigt nyfiken på hur dessa små liv ska utvecklas och vad det ska bli av dem när de blir stora!

Fortfarande finns det valpar att tinga, så om någon vet någon som letar efter en aktiv golden att dela sitt liv med, får ni gärna tipsa om oss! Vi erbjuder livslång support till våra valpköpare och stöttar gärna dem som inte har så stor erfarenhet av rasen och de aktiviteter vi själva ägnar oss åt. Förhoppningen är att valparna på sikt ska fungera väl både i arbets- och utställningssammanhang om man så önskar!

Avslutar med lite bilder från igår och idag!

Utslaget gäng!

Lila kille

Rosa tjej

Blå kille

Två trötta brorsor

2 reaktioner på ”Rapport från valplådan”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen