Valparna två veckor!

Tiden springer iväg och valparna har redan hunnit bli två veckor gamla! Alla mår fint och har nu öppnat sina ögon även om det dröjer ett par dagar till innan de ser fullt ut. De flesta av dem tar även sina första stapplande steg, oftast för att kort därpå falla ihop igen. Vinna är en duktig mamma och sköter sina små exemplariskt. Hon lämnar dem nu lite längre stunder, oftast lägger hon sig precis utanför valplådan, men hon är nu också betydligt mer där vi andra är.

Märker att valparna bara sedan igår blivit mycket mer medvetna om varandra och allt runt omkring dem. Katten Astrid gick förbi för en stund sedan och genast blev det ett väldigt liv i valplådan då de kände hennes lukt. Så fort Vinna närmar sig blir det såklart full fart, men även när jag närmar mig valplådan. Första kloklippningen är också avklarad utan problem.

I onsdags började jag jobba igen och det känns riktigt skönt att komma ifrån några timmar om dagen. Per-Anders jobbar hemma och har koll på valparna, så dem går det ingen nöd på!

Här kommer några bilder från idag på 2-veckorsdagen!

2 reaktioner på ”Valparna två veckor!”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen