VIP-dag och löp

I lördags var Per-Anders, jag, Vinna och Gibson iväg på ett Retriever-event som Karin Friberg anordnat. På vägen dit lämnade vi Diva hos mamma och pappa där hon fick långpromenad och massor med mys under dagen!

Vi var ca 50 likasinnade som under dagen umgicks och fick pröva på olika aktiviteter med våra hundar. Karin hade också en genomgång där hon delade med sig av sina tankar kring apporteringsträning. Det gavs även tillfälle till att lyssna på och praktisera hur man beter sig och vad man ska tänka på när det gäller utställning.

Några leverantörer fanns också på plats vilket resulterade i att hundarna fick nya hundsängar och matte fick nya stövlar:-)

Per-Anders fotade under dagen och några bilder kommer nedan. Tack Karin och alla andra för en trevlig dag!

Kan också meddela att Vinna nu, äntligen, har börjat löpa!! Märkte redan i lördags att Gibson tyckte hon luktade väääldigt gott och idag har hon alltså börjat. Detta innebär att vi tyvärr inte kommer att kunna vara med på de tävlingar vi planerat in framöver. Men, om allt går vägen kan vi förhoppningsvis se fram emot valpar i vår i stället:-)

Dagens Program

Dagens initiativtagare och anordnare Karin Friberg

Dagens Handlerexpert Mathilda Lückner

Dagens sämsta grepp??? Vinna:-) ”Men matte, den var JÄÄÄTTESTOR…”

Dagens bästa grepp? Gibson:-) Begriper inte hur denna lilla man får in ALLT i sin mun…

Dagens bästa Karin Friberg!

6 reaktioner på ”VIP-dag och löp”

  1. fina kort, var det din ”gubbe” som tog kort på inkallningen på valparna om det var det kan du inte kolla om det blev ngt på lilla Lizzie hon hade rött halsband på sig, min kamera låg så fint i bilen annars brukar jag faktiskt komma ihåg att ta lite kort, kul att träffas hoppas det blir fler gånger, håller tummen för lite smått frampå kramar ante

    1. Ja Ante, det var det men jag tror bara han filmade valparna, inga foton. Ska kika på filmen och dubbelkolla fotona! Lilla Lizzie är supersöt, ska bli roligt att följa er! Kramar!

    1. Klart du ska kika på eventuella valpbilder och bli sugen på en apportör, Lina! Lika bra du kommer och pussar på dem också…:-):-) Kram!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen