Vi drar norrut

Sitter i bilen som är fullpackad för två dagars jakt norröver, tre människor och fyra hundar samt packning har vi fått med oss. Hundarna har fått en härlig promenad med stopp för lite basic-träning innan vi åkte och verkar nöjda i sina burar. De dryga två timmarna i bilen kommer att ta oss via vackra vägar norrut och slutmålet ligger ca en timma från den skotska gränsen. Vi har fortfarande inte varit i Skottland men jag hoppas få tillfälle till detta under hösten, kanske för att starta på prov eller kanske för några dagars semester. Vi har all anledning att besöka Skottland eftersom Gillas och Stollas farfar kommer från Clydedalen i Skottland och Gilla och hennes syskon är döpta efter små byar utmed Clydedalen. Ser fram emot att få se byarna som jag valde ut via en karta utan att veta något om dem.

Imorgon och på tisdag ska vi jaga på det ställe där Per-Anders sköt den vinnande fågeln till Mark när Mark & Riley vann sitt 2-dagars Open Stake förra året. Fantastiskt fina marker med höga murar och staket och otroligt vackert.

Jag hoppas vi ska få några riktigt bra träningsdagar denna vecka så att jag och Gilla känner oss väl förberedda inför vår provstart på lördag!

//Marlene

Rulla till toppen