Sex veckor och semester!

Nu är valparna redan drygt sex veckor gamla! Fr o m igår har jag dessutom semester och kan ägna mig helhjärtat åt de små liven! Även om jag normalt bara jobbar några timmar på eftermiddagarna, så har det varit svårt att slita sig från valparna när det varit dags att åka till jobbet. Hade aldrig fungerat om jag inte vetat att Per-Anders varit hemma och tagit så väl hand om dem.

I veckan som gått har vi tagit de första bilderna med valparna på bord. Inte helt enkelt med små livliga krabater som dessutom konstant viftar på svansarna… Mycket leverpastej gick det åt, och ett stort tålamod! Tack Ann och Emelie för hjälpen!

Annars ägnar vi mycket tid åt våra blivande valpköpare, de besöker oss ofta och är mer är välkomna. Det är roligt att alla är så engagerade i sina blivande troll:-) Pusslet börjar sakta men säkert blir färdigt gällande vilken valp som kommer att få bo i vilken familj, inte helt lätt med tanke på att de flesta valpköpare vill vara aktiva inom olika områden med sina hundar och alla valparna är ganska jämna i temperamentet. På fredag gör vi ett litet valptest, och i helgen är det dags för det slutgiltiga beskedet! För vår del känns det fantastiskt bra, de familjer vi hittills funnit till våra små, är samtliga underbara!

Någon/några hanar finns eventuellt fortfarande kvar att tinga för dem som är intresserade!

Här kommer bilderna där valparna är drygt 5,5 veckor gamla. Alla är döpta efter sin pappa Gibson och en gitarr eller basmodell av märket Gibson. Porträttbild först, sen uppställd bild med namn. Arbetsnamnet är såklart Gibson-kullen!

5 reaktioner på ”Sex veckor och semester!”

 1. Jag visste redan och har inte ändrat mig. Gillar vildsvinet och hans ägare. Efter i dag så är jag betuttad.
  Kram och pöss till honom och de andra samt 2 beningarna

  Hälsar

  Joan och damerna

 2. Malin Dahlström

  Hej !
  Varit inne o kikat på valparna, sååå fina verkligen allihop..hittade två favoriter 🙂
  Ha en underbar semester o njut av lite ledigt mellan varven.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen