Lyckad dag i Tvååker och valptest utfört!

Två roliga händelser de senaste dagarna som gör att humöret inte kan vara annat än på topp!

I fredags var Karin Friberg här och gjorde valptest på våra små. Det visade sig att alla är oerhört sociala och hanterbara, och att samtliga har ett stort föremålsintresse både då det gäller boll och vilt! Några stycken kunde tant Karin mycket väl tänka sig erbjuda ett hem på Klädesholmen:-) Testet förstärkte de funderingar kring fördelning av valpar som jag haft under några veckor, och jag hoppas att valpköparna kommer att bli nöjda!

Igår bar det iväg till SKK:s utställning i Tvååker med Gibson. Har inte ställt honom sedan de nya reglerna trädde i kraft, och efter sju veckors pappaledighet, hade jag mina funderingar på hur det skulle gå… Men, team Gibson/Veronika slog till med att vinna jaktklassen med Excellent och CK för att sedan placera sig 2:a i bästa hane bakom Jennies fina Abe, och CERTET var ett faktum! Så himla roligt och så passande och extra kul för våra valpköpare såklart!

Tack Veronika för att du ställer Gibson så himla fint, ni ser verkligen ut att trivas ihop i ringen!

Jennie med Abe och Veronika med Gibson

SEVCH LPI Gingsjöns Absolut Kurant, ”Gibson”, CERT Tvååker 16 juli 2011

Puss på dig Veronika, det gjorde vi bra!

7 reaktioner på ”Lyckad dag i Tvååker och valptest utfört!”

    1. Tack Lina! Valparna blev sju veckor igår! Bara en vecka kvar tills första gänget åker… Kommer bli oerhört tomt, de är helt ljuvliga allihop, men vi har fått fantastiska hem till våra små! Kram!

  1. Fantastiskt skoj Marlene, stort GRATTIS till både Er, pappa Gibson o förståss alla valpköparna. Härligt att valptestet stärkte dig i valet av familj till var o en. Kram Kram

  2. Vi hälsar till alla valpköpare o önskar Er lycka till med Era nya härliga Guldklimpar som flyttar in från och med idag. Kram på Er allihop från morbror Eddie med flock <3

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen