Fem veckor gamla och bara några kvar…

Nu är valparna drygt fem veckor och utvecklas oerhört snabbt! Sedan sist har de lärt sig gå genom luckan ut till hundgården, vilket innebär att det är betydligt mindre att städa inne på morgonen. Eftersom det varit fint väder mest hela tiden, har de vistats mycket med oss i trädgården, vilket de så klart tycker är spännande! Det gäller att hålla ordning på nio framåt och nyfikna valpar som vill upptäcka världen:-)

Vi har haft långväga besök av Ann-Sofie som har Vinnas bror Eddie! Ann-Sofie fick agera kennelflicka förra veckan i dagarna två, tack snälla för all hjälp med våra små! Valparna har även haft besök igen av samtliga sina blivande familjer! Jag är så himla glad över dessa underbara valpköpare som kommer att ge våra små guldklimpar fantastiska liv! Vi är ett härligt gäng när vi träffas och jag ser fram emot att kunna följa valparnas utveckling på nära håll!

Några valpar finns fortfarande kvar att tinga, hör av er för mer information!

Avslutar som vanligt med lite nya bilder.

//Marlene

3 reaktioner på ”Fem veckor gamla och bara några kvar…”

 1. TACK själva, det var utan tvekan semesterns bästa dagar!!!
  Valparna är helt underbara Marlene o det ska bli sååå kul att följa dem i framtiden. Vi finns såklart också tillgängliga om nån av valpköparna vill ha lite kontakt med ”släkten” eller stöter på utmaningar som vi redan tagit oss igenom =)
  Stora varma kramar till Er hela flocken från mig o Eddie <3

 2. Det går bara inte att beskriva hur
  vaaansinnigt söta de är!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ser fram emot att få träffa dem i nästa vecka!

  Kram Iris

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen