Ridhusträning

Med tanke på hur (o)roligt det är med snö, så har jag bokat in mig och Vinna i ett ridhus här i närheten där vi kan träna lydnad under vintern:-) Känns lyxigt och även om det är kallt även i ridhuset så blåser det inte och yr inte runt en massa snö i alla fall. Vi har varit där två gånger nu, jag har två fasta tider i veckan. Idag flyttade jag även dit mitt hopphinder, så nu kan det snöa!

Får se hur länge vi kan träna, Vinna ska ju löpa snart och då paras. Men, så länge hon tycker det är kul kör vi på! Funderar på att ”damma” av Gibson när Vinna inte kan vara med på ett tag, vi får se… Det var ju hemskt längesedan vi tränade lydnad, Gibson och jag. Men, Gibsons syster Mandy med sin duktiga matte Hanna har på kort tid lyckats med LP III, så vi kan ju hoppas att det är något som ligger i blodet:-) Känns inte så roligt att träna jaktapportering i kylan och snön, så vem vet?

När det gäller Vinna och lydnaden så tampas vi för tillfället med vittringen och med rutan. Det som kan se så fint ut på träning, vill sig inte på tävling. Vet ärligt talat inte hur jag ska gå vidare, tycker jag testat ganska mycket… Tips någon??? //Marlene

Rulla till toppen