Fyra veckor – vart tar tiden vägen?

Igår blev valparna fyra veckor gamla! Dagen till ära var det äntligen väder för dem att få vistas utomhus första gången lite längre, närmare bestämt hela dagen! De älskade sin valphage från första stund, så här kommer de nog gärna att spendera mycket tid när vädret tillåter! Har försökt ”inreda” utomhushagen med diverse kluriga saker som kan vara bra att vänja sig vid, men redan första dagen hade alla valparna varit och klättrat på presenningen, sprungit genom tunneln, mm. Husse har klippt gräs och trimmat, men inte heller det har någon av valparna bekymrat sig över. Traktorer och flygplan är inte heller något att bry sig om enligt valparna.

Igår hade valparna besök av två familjer samtidigt, så ett tag var det väldigt trångt i valphagen och runt fikabordet:-) Så skönt att äntligen kunna vara ute hela dagar! Även idag har valparna fått vara ute större delen av dagen, så nu sover de sött här i köket hos mig. På självaste Midsommarafton lämnade de sitt valprum och bor numera i köket och i det angränsande hundrummet med lucka ut till en av hundgårdarna.

Avslutar med en blandning av helgens bilder!

//Marlene

4 reaktioner på ”Fyra veckor – vart tar tiden vägen?”

  1. Oj så söta dom är, fulla av liv och tillförsikt inför framtiden. Så underbart det är med lyckliga djur/hundar.

  2. Läääääääääääääääängtar men nu är det inte länge kvar tills jag får se dem i verkligheten, vi ses i morron, Kram!

  3. Åh vilka underbaringar…..så ljuvliga:) Nu längtar jag ännu mer efter mina egna små aussie beppar som snart kommer. Lycka till med dina små, kram Camilla

  4. Hej o TAck för valpmys i helgen. De är verkligen underbara. Men här hemma har inte 4 veckor gått särskilt fort. Det är hela 4 veckor kvar 🙂 Men den som väntar på ngt gott….
    Vi hörs!! Kram så länge!!/Malin

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen