En regnig dag

Vaknade i morse av att Uno protesterade mot vintertiden och ville ha sin mat! Blev inget med det, istället somnade vi om en timma tills det var dags:-)

Husse har varit bortrest, så idag tog jag en lång frukost och laddade inför projektet ”promenad med fem hundar i koppel…” Som tur är behöver hundarna bara koppel en liten bit, fram till skogen, men det tog allt på krafterna innan alla hade förstått att de skulle gå på rad bredvid mig:-) Tre på vänster sida och två på höger, inte lätt med två femmånaders vill jag lova! Men, matte segrade till slut och det såg riktigt snyggt ut.

Efter skogspromenaden blev det projekt ”skölja av fem hundar som badat i dypölar”, men när jag skulle skölja av Vinna fick jag plötsligt för mig att hon och jag nog behövde en extra motionsrunda idag. Så fick det bli och nu sitter jag här med en stegräknare som visar 10894 steg:-) Känns skönt, tror både jag och Vinna behöver lite raskare promenader ibland för konditionens skull.

Nu börjar det redan mörkna ute och jag kan med gott samvete ägna mig åt projekt ”tända en brasa och mysa i soffan med alla fyrbenta och husse som nu kommit hem igen!”

Ha en fin söndagskväll! //Marlene

3 reaktioner på ”En regnig dag”

  1. Det låter som en härlig söndag!! Imponerande med 5 hundar. Tycker det själv är jobbigt med 3 st.

  2. jisses va du ä duktig, jag som inte klarar av 2 …. kanske du kan ha en kurs med mig 😉
    men jag är rätt bra på projekt brasa 🙂
    Kram

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen