Hemsidan uppdaterad!

Så har jag äntligen kommit mig för att uppdatera hemsidan lite. Tyckte det var hög tid att Uno och Ella också finns under ”våra hundar”. Får dock komplettera med mer info om de små trollen efter hand, för tillfället ligger det enbart en porträttbild på dem var, och lite fakta.

I går blev valparna 5 månader! Jösses vad tiden har gått fort, och så stora de blivit! Tycker i o f s att de hittills växt väldigt proportionerligt, men kan hända sticker de iväg på benen snart när det närmar sig 6 månader… Har kontakt med samtliga valpköpare, och det verkar som om alla är väldigt nöjda med sina små! Vissa av valparna har jag träffat varje vecka eftersom vi gått samma valpkurs, och redan på måndag är det dags för fortsättningskursen. Ska bli himla roligt!

Nästa helg är det dags för valpträff nummer två, som vi valt att lägga i samband med Open Show i Kvänum. Sex av valparna kommer att delta vilket är jätteroligt! Våra långväga valpar kommer inte denna gång, men en av dem träffar vi i slutet av november då det är dags för Malmö Valp!

Det är full fart här hemma med fem hundar, men jag tycker nog att det fungerar väldigt bra. Det är faktiskt ganska skönt att valparna nu är lite större och kan följa med oss på den dagliga skogspromenaden, blir lite enklare då.

För en vecka sedan fick vi veta att Gibson har problem med ländryggen och inte kommer att kunna starta på fler jaktprov, eller delta i andra tävlingssammanhang. Det känns väldigt trist med tanke på hur vi kämpat för pris i ökl, men huvudsaken är att Gibson fortfarande kan vara aktiv i vardagen! På promenaderna och här hemma är det som vanligt full fart på honom, men jag märker att han ibland inte vill busa med Vinna och Diva lika intensivt som förut. Till följd av problemen med ländryggen, så har Gibson avlastat fel och har nu ont i sina tår p g a att han lagt för mycket vikt fram. Som tur är bor vi ju på landet och har mjuka, sköna, mossbeklädda skogen att promenera i!

Nu sover alla fem efter dagens skogsrunda och jag kan med gott samvete blogga och fixa med hemsidan. Får dock se hur bloggens framtid ser ut. Känner inte riktigt att jag har tid att uppdatera så ofta som jag vill, och då kanske det är bättre att ta bort bloggen för ett tag. Vi får se!

//Marlene

Rulla till toppen