Valpträff nr 2 – utställning i Kvänum

Ligger som vanligt efter när det gäller uppdateringar, men här kommer i alla fall en summering av förra helgens Open Show i Kvänum där fem av våra valpar visades. Det skulle egentligen ha varit sex valpar, men eftersom Uno skadade tassen två dagar innan, fick han istället sitta vid ringside och heja på syskonen.

Vi hade en trevlig dag och alla valparna skötte sig utmärkt! Även valpköparna var duktiga och visade fram sina hundar så fint:-) Samtliga fick fin kritik, vilket lovar gott inför framtiden!

Nästa utställning blir Malmö Valp den 27/11, då det kommer att ställas fem valpar igen! Ska bli roligt att träffa en av våra långväga valpar där, som inte hade möjlighet att komma till Kvänum!

Valparna växer och kan nog inte kallas valpar så länge till. Än så länge har de vuxit proportionerligt och fint, men snart sticker väl benen iväg som sig bör:-) Härligt temperament har de allihop, de är orädda och framåt, nyfikna och sociala. Av rapporterna jag får, är alla väldigt lyhörda och lättlärda, vilket är extra roligt!

För tillfället har vi semester och husse har redan åkt i förväg till Kanarieöarna. Själv ska jag börja packa för avfärd på torsdag, vilket ska bli helt underbart skönt! Gibson kommer att få bo hemma hos familjen Paepke under tiden vi är borta, och förhoppningsvis lär han inte sin dotter Minna några dumheter:-) Resten av hundarna kommer att bo kvar här hemma tillsammans med katterna, noga övervakade av mina båda föräldrar som ser fram emot detta!

Har passat på att fräscha upp hemsidan lite nu när jag haft mer tid. Nya grön färg och ny sida som presenterar våra valpköpare. Några små navigeringsjusteringar har det också blivit.

Har tyvärr blivit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera nyhetssidan p g a alla skräpinlägg som trillar in och måste kollas igenom. Sist jag rensade fanns där ungefär 500 stycken och det har jag tyvärr varken tid eller lust med. Ni som har Facebook får gärna kommentera där istället!

Nu är det dags för ännu en av dagens promenader, stegräknaren i mobilen slår i topp varje dag nu när jag ensam ska promenera alla i omgångar:-) Stackar Uno får nöja sig med små korta svängar, men snart hoppas jag att hans tass är helt återställd så att han kan följa med på de lite längre turerna igen. Vinna får numera en extra powerwalk på ca 7 km som förhoppningsvis gör att hennes, och min, kondition förbättras inför vårens lydnadstävlingar!

Avslutar med bilder från Open Show i Kvänum. TACK alla valpköpare för att ni kom!!! //Marlene

Thomas och Fredrik värmer upp med lite fika innan det är dags

Ann hjälper Emelie och Maia

Marlene & Ella samt Malin & Minna väntar på sin tur

Petra hjälper Malin med Minnas trimning

Birgitta och Sisco till höger i bild

Birgitta & Sisco

Våra tikvalpar i ringen, Maia, Ella, Dissa & Minna

Emelie & Maia

Mikael & Dissa

Marlene & Ella

Malin & Minna

Mikael & Dissa samt Malin & Minna i farten

Fredrik & Uno vid ringside

Rulla till toppen