Dygn 57…

Idag är det 57 dygn sedan första parningen. Mindre än en vecka kvar tills valparna föds alltså! Känns som om vi har läget under kontroll, även nerverna än så länge…

Valplådan är på plats, men hittills utnyttjas den mest av Gibson och katterna. Vinna väljer att istället gräva hål under liggborden i hundgården för att fixa egen lya till valparna. Magen växer och det sparkar och lever runt där i!

Med knappt en vecka kvar till födsel är det dags att gissa antal och fördelning! Fina priser utlovas, t ex ett set fina dummies från icKii piCkii för dem som är intresserade av jaktapportering:-) Övriga får självklart annat lämpligt pris!

Så med utgångspunkt av dagens bild kan de som vill, lämna en kommentar med sin gissning:-)

Dygn 57

Dygn 50

Dygn 42

Dygn 36

//Marlene

8 reaktioner på ”Dygn 57…”

 1. Inte för att jag tycker hon ser gravid ut – men vi gissar pa 8 valpisar!!

  Kram

  1. Nä du Syster-Yster , det kanske bara är en massa gaser i magen:-) Hur många hanar resp. tikar gissar du och Fritzie på då? Kram

 2. jag gissar på fyra tikar och två hanar,, vad spännande med valpar och så gott med valpmys. krama ante med flock

  1. Tack för den gissningen! Ja, det är en spännande tid vi har framför oss:-) Känns extra roligt eftersom vi ska behålla en valp själva också! En ny härlig träningskompis hoppas vi på! Kram tillbaka till er!

 3. Carina,WIilma och Nixon

  Hejsan Äntligen kommer jag in på din fina hemsida,hoppas det inte är försent med gissningstävlingen, vi tror det blir 7st.4hanar och 3tikar eller tvärt om. kramar Carina.

  1. Hej! Vad roligt att ni hittat hit! Tack för gissningen, tyvärr hade ni inte rätt då det blev hela nio valpar 🙂 Uppdaterar med bilder inom kort! Kram!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen