Snopet

Eftersom Vinna inte börjat löpa ännu, bestämde jag mig för att tävla på Orust BK idag trots allt. Gav oss iväg vi 8.30 och mötte upp Ann med James i Stenungsund. När vi är på Tjörnbron ringer de från Orust BK och säger att tävlingen är inställd på grund av halkan, ingen kan ta sig fram till klubben.

Ok, vädret kan ingen styra över, men är det ok att ringa kl 09.40 när det är samling 10.30? Nej, det tycker i alla fall inte jag! Körde 17 mil i onödan och satt i bilen mellan 08.30 och 10.45 fram och tillbaka. Ringde just och krävde en förklaring och fick då veta att det tog tre timmar för funktionärerna att ta sig upp till klubbstugan där datorn med telefonlistan fanns… De hade precis kommit fram när de ringde oss. Inte så roligt för eliten heller som hade samling kl 08.00…

Ja, då är det bara att försöka ladda om till nästa lördag då det är tävling på Tjörn. Känner att det är motgångarnas tid just nu, inget blir som planerat.

//Marlene

2 reaktioner på ”Snopet”

  1. Jag hade en kund som åkte hela vägen till klubbstugan, kom dit ungefär samtidigt som dom stackars funktionärerna hade kommit dit. Snacka om panik.

    Vi har också rätt torrt hos oss så jag fattade ingenting när han skrev att det var inställt och han fått vända. 😀

    Hoppas hon kommer igång med sitt löp snart och att nästa vedckas tävling går finemang!

    Kram

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen