Nu är det bara att vänta…

Guldkullens Gibson Flying V, ”Ella”, är nu parad med Vesterlyng’s Token of Clyde, ”Clyde”!

Förra veckan var jag med Ella hos veterinären och tog progesteronprov och i lördags styrde vi bilen mot Danmark för att träffa fina Clyde! Gilla fick också följa med för att träffa sin pappa och hans ägare Allan och Maria.

Ella hos veterinären för blodprov
Glad tjej på provtagning hos veterinären

Ella och Clyde fattade direkt tycke för varandra och det blev inte mindre än tre lyckade parningar innan vi åkte hem igen på måndag eftermiddag.

Ella och Clyde mars 2015
Kärleksparet Ella & Clyde

Under vår vistelse bodde vi på Scandic i Ringsted och utforskade på dagarna både Ringsted och fina grannbyn Sorö som visade sig från sin bästa sida i den fina vårvädret i måndags. Det blev mkt miljöträning för både Ella och Gilla och det var väldigt trötta tjejer som somnade gott på hotellet på kvällarna.

Gilla och Ella på hotellet Ringsted 2015
Hotelltjejerna
Gilla och Ella trötta på hotellet Ringsted
Trötta tjejer efter händelserika dagar

Ella o Gilla i parken i Ringsted
Ella och Gilla i parken i Ringsted

Lunch i Sorö Danmark mars 2015
Lunch i solen på torget i Sorö
Ella o Gilla miljötränng Ringsted
Miljöträning i Ringsted

Ella o Gilla kollar änder i Ringsted
Tjejerna kollar in änderna…

Självklart blev det en hel del hundprat hemma hos Allan och Maria där jag även fick chansen att kika ner i valplådan och njuta av 2,5 veckor gamla goldenvalpar. Riktigt valpsjuk blev jag såklart!

Gilla fick träffa sin pappa Clyde och det var väldigt roligt att se hur lika de är både till utseende och i vissa andra sammanhang 🙂

Gilla och pappa Clyde mars 2015
Gilla och pappa Clyde

Nu håller vi tummarna för att det blir fina Ella/Clyde valpar i maj! Om du är intresserad av en valp ur denna kombination och kan erbjuda ett kärleksfullt och aktivt hem är du välkommen att höra av dig till oss! Leverans är beräknad till början av juli 2015.

Guldkullens Kennel

//Marlene 0730-41 47 60

Rulla till toppen