Lugnet efter stormen

Lugnet efter en väldigt intensiv men rolig kursvår/sommar börjar infinna sig.

Som så många andra fick vi p g a Covid-19 planera om vilket gjorde att Mark Demaine stannade längre än planerat, tre månader blev det mer eller mindre totalt vilket vi är väldigt glada över. Det gjorde att vi istället för sommarens planerade gruppresor till England kunde erbjuda två sommarläger i Hishult, fler Clinics, fler Walked Up dagar och fler privatlektioner med Mark.


Mark med några av deltagarna under vårt första läger i Hishult

Mark har nu lämnat oss för den här gången och i dagsläget har jag inte lagt ut några fler kurser eftersom min förhoppning är att jag ska komma iväg till England som planerat om några veckor, men allt beror såklart på den rådande Covid-19 situationen. Istället har jag utökat tiderna för privatlektioner och de fylls på i allt högre utsträckning. Är du intresserad av privatlektion har jag några enstaka tider kvar på måndagar och tisdagar i juli och i början av augusti.

Inom kort kommer Mark och jag att planera våren/sommaren 2021, är du intresserad så håll ögon och öron öppna! Så snart vi vet mer kommer jag att skicka ut info via mail till alla som deltagit på någon av Marks och mina kurser i år och det kommer också gå ut info via Guldkullens hemsida och våra respektive Facebooksidor. Alla bokningar görs via bokningssystemet på hemsidan när det är dags.

Inte bara Mark har lämnat oss utan även våra fina Gilla/Biz valpar! De har nu alla flyttat till sina nya hem och rapporterna tyder på härliga, framåt och mentalt stabila valpar vilket glädjer oss. Det har varit en fantastisk tid med valparna, så enkla och mysiga att ha och så spännande att få följa. Kvar hos oss blir lilla Bizzy som vi hoppas få många roliga år tillsammans med!


Tre av våra sex valpar ur Gilla/Biz-kullen, Lynott, Bonnie & Bizzy

Jag vill passa på att tacka alla härliga kunder som besökt oss på kurs, läger & privatlektioner under våren/sommaren, det har varit ett nöje att träffa er alla och få följa er utveckling. Tack också för att ni litat på oss och stöttat oss i vår bedömning av att kunna genomföra våra aktiviteter som planerat, tack vare er har vi kunnat fortsätta vår kursverksamhet trots Covid-19. Tillsammans har vi tagit ansvar och hjälpts åt att förhindra smittspridning.

Vi har verkligen haft roligt på jobbet både Mark & jag och vi hoppas att vi snart får se er igen, i Sverige eller kanske i England? Jag önskar er en fortsatt fin sommar!//Marlene


Mark med Quinn & Fergie, Marlene med Tidy & Fellow (foto: Gunilla Jacobsson)

Rulla till toppen