Sommarläger i Sverige med Mark Demaine

P g a Coronasituationen kommer vi tyvärr inte att kunna hålla våra planerade kurser i England i sommar. Istället kommer vi att erbjuda två långhelger i Sverige under juni/juli månad med Mark & Marlene.

Vi har bokat in oss på fina Björkebergs Gård i Hishult där vi kommer att träna och bo tillsammans. Vi har fått tillgång till hela anläggningen vilket innebär att vi kan sprida ut oss för att på så vis förhindra smittspridning både där vi bor och där vi samlas tillsammans. Boendet är fördelat på flera olika stugor/torp, det är självhushåll men det finns även fina utrymmen för att grilla och äta tillsammans om vi vill.

Det finns även plats för 1-2 husvagnar/husbilar men det är först till kvarn som gäller då.

Markerna är stora och fina och det finns även ett antal dammar att träna vattenapportering i, markerna ligger i anslutning till husen där vi bor. Grupperna består av 8 deltagare + Mark & Marlene och du kan välja att köra två hundar, t ex en yngre på förmiddagen och en äldre på eftermiddagen om du så önskar. Upplägget bestäms efter varje grupp men planen är både individuell träning samt walked up träning.

Man anländer torsdag em/kväll, tränar heldagar fredag-söndag och lämnar Björkeberga söndag eftermiddag.

Pris: Ca 6.600:-/person inkl moms (tre nätter, tre heldagars träning, markhyror etc. inkl moms). Mat & dryck + sänglinne (50:-/person för lakan + handduk tillkommer för den som önskar).

Är du intresserad av att följa med? Hör av dig till Marlene via messenger, mail eller telefon för mer info, priser, anmälan, osv!

Observera att anmälan är bindande och att du själv ansvar för att sälja din plats om vi inte har några reserver!

Torsdag – söndag 25-28/6 — Fullt!

Torsdag – söndag 2-5/7 — 3 platser kvar!

//Marlene 0725-25 25 46, info@guldkullens.se

Rulla till toppen