Landdirigering

Idag har jag och Gibson varit hela dagen på Tjörn på jaktkurs med Karin Friberg. Vi var en bra grupp på sex personer och hade idag dessutom lyxen att ha två kastare med förutom Karin. Fyra flattar, en tollare och en Gibson:-) Dagen ägnades åt dirigeringar i olika form, och jag känner mig väldigt nöjd med Gibsons & min insats. Gibson fixade ganska långa dirigeringar, ibland spikraka utan hjälp, ibland med hjälp från sin matte. Han gick i par med en flattetjej och fixade även dirigeringar med störningsmarkeringar som parhunden fick ta.

God lunch fick vi på Tjörns Golfklubb och när det var dags att starta efter lunch, kom regnet tyvärr. Jobbade i regnet i några timmar innan det var dags att åka hem, lagom dyblöt och kall…

Nu har jag och Gibson tagit oss en väl förtjänt tupplur, och sitter framför braskaminen:-) Han är en härlig hund och matte är så nöjd:-)

//Marlene

4 reaktioner på ”Landdirigering”

 1. Facebook verkar inte acceptera mitt Gilla.
  Därför kommer det här:
  Jag GILLAR din jaktträningsrapport.
  Kul att det går så bra!

  Apropå regn: För en stund sen kom båda katterna hem efter en kort utevistelse. har aldrig sett dem så dyngeblöta!
  De kröp upp i våra knän – en hos Gert, en hos mig och lät sig torkas och värmas. Spann som två tröskverk.
  Äxa låg på golvet och var sååå avundsjuk 😉 Kramar

  1. Vet inte varför, men man glömmer att det regnar under tiden man tränar, först när man ska hem upptäcker man hur blött allt är…:-) Kram!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen