Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vardagsserie Handling Våren 2024 Steg 1-2 (VAHA2-1) Start 6/3, 2024

6 mars, 2024 @ 10:005 maj, 2024 @ 17:00

Gratis – 11000kr

Vardagsserie Handling Steg 1-2 — 3 x två dagar
När: Onsdag-Torsdag, 6-7/3, 3-4/4, 1-2/5
Kl 10.00-17.00 ca med avbrott för lunch (måltider ingår ej, däremot kaffe/te + kaka. Kylskåp + mikro finns)

Instruktör: Marlene Edvinsson
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 6 deltagare – Kursen är nu fullbokad men intresseanmälan kan lämnas via länken här >> Intresseanmälan
och du kan också boka en reservplats nedan. Vi ser helst att du gör båda delarna.

Kurskod VAHA2-1

Våra Helgserier har blivit en succé och jag kommer köra enligt samma koncept även under våren 2024 för dig som har höga ambitioner och mål med din retriever! Under 2024 kommer det bli två-tre grupper, en på helger och en eller två på vardagar beroende på efterfrågan — Vardagsserie.

Det här är en Vardagsserie där fokus läggs på handling men där det även finns utrymme för finslipning av detaljer som kanske inte riktigt alltid fungerar, såsom stopp, tecken & signaler, närsök osv.  

Kursen varvar teori och praktik och samtliga deltagare är delaktiga i varandras träning under kursen då vi diskuterar mycket. Vi kommer både jobba med stationära uppgifter i grupp och gå på linje för att träna walked up situationer.
Kursen går onsdag-torsdag och din hund bör vara väl grundutbildad och kunna gå på semi blinds/blinds och kunna stoppa och ta tecken & signaler i alla fall på nära håll (ca 60-70 m).

Kursen innefattar även en hel del teori och teorimaterialet består av bl a tydliga powerpoint presentationer. Vi diskuterar också mycket och har högt i tak, ingen fråga är för liten eller för dum. För mig är det viktigt att du som deltagare får hela den röda tråden både teoretiskt och praktiskt, inte bara lösryckta övningar. En klar fördel är om du har tränat för mig tidigare och/eller har siktet inställt på A-prov/Markprov/FieldTrial.

Jag kommer att dela med mig av all min kunskap och mitt engagemang för att du ska lyckas, men det kommer också att kräva din tid och ditt engagemang för att vi tillsammans ska kunna jobba mot dina mål.

Jag tar max sex deltagare i varje grupp och för att sammansättningen ska bli så bra som möjligt kommer du att få fylla i en intresseanmälan där du svarar på några frågor och skriver lite om dig själv, din hund och dina mål.

I priset ingår samtliga tre helger, dvs ca 12 timmars träning/teori per helg, inte mindre än totalt 36 kurstimmar! Pris för kursen är totalt 11.000:- inkl moms, fika, skott, mm samt ansvarsförsäkring. På den här kursen har vi ibland även Per-Anders till vår hjälp.

När det gäller boende så rekommenderar vi Barkkulla B&B, vår grannes B&B, och ni bokar själva genom att kontakta Britt på: 0762-17 00 99.

GRUPP 1-2

Förkunskaper:

 • Hunden ska vara styrbar i samtliga delar och lyssna väl på sin förare
 • Kunna ta stopp och signaler på kortare avstånd, ca 60-70 meter
 • Arbetsvillig och spontan i arbetets alla delar

Nu jobbar vi med handling och slipar på detaljer:

 • Långa linjer
 • Semi blinda/blinda apporter
 • Uthållighet i stoppen — flera stopp
 • Uthållighet i höger-vänster-back
 • Tänja gränserna
 • Jobba mycket med föraren — mentalt & handling
 • Använda vinden
 • Läsa terrängen
 • Se upp för bunkrar
 • Skapa rutiner

Välkommen med din intresseanmälan här >> Intresseanmälan

//Marlene”

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar mer information inför ditt besök här >>

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter


Slutsåld! Deltagare Vardagsserie Handling Steg 1-2 (VAHA2-1) 11,000kr Deltagare Vardagsserie Handling Steg 1-2, start 6/3 2024

Fyll i alla fälten som krävs6 tillgänglig

Reserv Vardagsserie Handling (VAHA2-1 Free Reserv Vardagsserie Handling Steg 1-2, start 6/3 2024

Fyll i alla fälten som krävs


Detaljer

Börjar:
6 mars, 2024 @ 10:00
Slutar:
5 maj, 2024 @ 17:00
Pris:
Gratis – 11000kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se