Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mock Trial Kurs (MOCK3-1) Start 23/2, 2024

23 februari, 2024 @ 10:005 april, 2024 @ 13:00

Gratis – 4400kr

4 halvdagar, varannan vecka
När: Fredag 23/2, 8/3, 22/3, 5/4 2024
Kl 10.00-13.00

Instruktörer: Marlene Edvinsson & Per-Anders Edvinsson
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 8 deltagare med hund – Fullt! Boka gärna reservplats, det hjälper oss även att planera fler kurser!
Kurskod MOCK3-1

”På begäran — Mock Trial/Field Trial/Markprov/A-provs kurs för dig som står i startgroparna för start under 2024!

Det kom ett mail: ”… Jag tror att detta är precis vad många behöver för att få den där säkerheten som behövs för att dels som förare komma ut på WU-prov och även att få hundarna att bli trygga i uppgifterna. Kul nu när alla klubbar ordnar WU, men det behövs ju duktiga instruktörer som kan på riktigt vad det innebär att få en hund att verkligen prestera på de proven. Jag tror att det absolut finns intressenter, personer som har kommit en bra bit på väg men behöver regelbunden WU-träning med bra instruktör för att verkligen komma vidare och utvecklas. Sätta handlingen och få den rutin som en hund behöver för att bli stabil. Det finns ju numera ett ganska stort utbud av enskilda WU-tillfällen hos många olika arrangörer, men det är svårt att få till regelbundet under en period och med en duktig instruktör som verkligen kan detta…”

Ja — men då kör vi väl en sådan kurs då!

Marlene har stor erfarenhet av att starta på Mock Trial och har startat inom SSRK, SGL, JRK samt RJK (Danmark). Marlene startar även flitigt på Field Trial främst i Storbritannien. Marlene har som enda svensk kvalificerat sig och startat på IGL Championship i Storbritannien inte mindre än två gånger och kommer att dela med sig av all sin erfarenhet. Marlene är numera också domare inom RJK samt JRK. Per-Anders har lång erfarenhet av att skjuta på trials och ger sin bild av det hela utifrån skyttens perspektiv men är också den som planerar och lägger upp träningarna tillsammans med Marlene.

Kursen vänder sig i första hand till dig som redan tidigare deltagit på walked up träningar och nu vill ta det hela ännu ett steg närmare en start på Mock Trial, Field Trial, A-prov eller Markprov/Markpröve. Vi kommer varva teori och praktik men fokus läggs på handling och att få dig att bli trygg i hur allt fungerar inför din start. Din hund behöver vara lyhörd och styrbar då kursen fokuserar på dig som handler. Under kursen kommer vi använda oss av mycket skott från launchers, bumper boys, bang boxes, ball droppers, mm. 

Skott och ansvarsförsäkring ingår.

För långväga gäster rekommenderar vi boende hos våra grannar på Barkkulla B&B, ring Britt och boka — 0762-170099.”

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar mer information inför ditt besök här >>

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter


Slutsåld! Deltagare Mock Trial Kurs (MOCK3-1) 4,400kr Deltagare Mock Trial Kurs, start 23/2 2024


3 tillgänglig

Reserv Mock Trial Kurs (MOCK3-1) Free Reserv Mock Trial Kurs, start 23/2 2024

Fyll i alla fälten som krävs


Detaljer

Börjar:
23 februari, 2024 @ 10:00
Slutar:
5 april, 2024 @ 13:00
Pris:
Gratis – 4400kr
Evenemang Kategorier:
, , ,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se