Jaktinternat med Lisa Falck

I helgen var Ella och jag iväg på en tvådagars jaktkurs med Lisa Falck som Goldenklubben anordnat. Det var en bra kurs och vi fick en hel del att träna vidare på. Bl a har jag fått lite verktyg för hur jag ska få ordning och reda runt fötterna, men också tips på bra övningar som funkar att göra när vi tränar själva Ella och jag.

Guldkullens Kennel fågelträning

Vi har ju jobbat en del med tecken och signaler senaste tiden, och det verkar faktiskt som om arbetet börjar betala sig. Men, det gäller också att jag lättar upp styrningen med lite självständigt arbete emellanåt, annars är risken att Ella går ner sig har jag märkt.

Känner mig väldigt inspirerad efter helgens kurs, och det bästa är att jag kan använda övningarna även när jag tränar Uno, bara att anpassa efter förmåga hos hunden 🙂 Tror nog att jag tänker lite annorlunda efter helgen faktiskt, och det ska bli spännande att se hur träningen går framöver!

Stort tack till Marianne Magnusson som fixade denna helg och som skämde bort oss med fantastisk god mat och bra service hela helgen!

//Marlene

Rulla till toppen