En härlig dag!

Haft en underbar, näst intill ledig, dag i det fantastiska vädret!

Idag var det dags för lite träning med vilt, det var ett tag sedan sist. Började med Uno som inte fått så mycket viltträning i sina dagar eftersom han tidigare varit lite slarvig med viltet. Idag var det inga större problem alls och han fick hämta både kaja, kråka och and på linjetag. Viltintresset är det inget fel på och greppet har blivit väldigt mycket bättre än tidigare, samt att avlämningarna nu är riktigt fina, duktiga Uno!

Guldkullens Kennel Retrieverjakt

Guldkullens Kennel jaktapportering

Guldkullens Kennel apportering

Sen var det dags för Ella att göra ett sök med vilt varvat med linjetag i motsatt riktning. Därefter blev det markeringar med störningar av olika slag. Är väldigt nöjd med lilla damen, även om jag tycker att hennes kondition kunde vara bättre för tillfället. Men, med tanke på ett nyligen avslutat löp, träningsuppehåll i några veckor och varmt vackert väder som hon inte är van vid så kanske det inte är så konstigt. Husse har nu fått i uppdrag att börja cykla med henne 🙂

Guldkullens Kennel golden retriever

Guldkullens Kennel valpar

Guldkullens Kennel apporteringsträning

Guldkullens Kennel fågelträning

Avslutade med att Vinna fick träna med lite vilt också, men då hade husse gått in så det blev tyvärr inga bilder… Kommer en annan gång!

Rulla till toppen