Framme!

Nu har Vinna och jag varit framme vid vårt boende någon timma, vi har hunnit installera oss och gå en härlig promenad i de fantastiska omgivningarna! Vi bor verkligen på landet, och här är hur vackert som helst med alla fina gula rapsfält, osv.

Resan har gått bra, vi stannade en snabbis utanför Helsingborg och sträckte på benen innan vi styrde mot Malmö och Öresundsbron. Jag hade först tänk ta färjan Helsingborg-Helsingör som vi gjorde sist, men sen sa husse att det säkert var smidigare med bron… Jo, den tanken var nog bra om man bortser från att vi hamnade i rusningstrafik och vägbyggen runt hela Köpenhamn vilket gjorde att vi satt i bilköer i två timmar och körde i 30 km /timma… Glad? Nej, inte när det är 22 grader ute och jag har en hund i bilen, för trots att AC:n är på så blir det väldigt varmt när man sakta kryper fram på en motorväg i gassande sol… Nu är ju Vinna en väldigt cool tjej, så hon reste sig bara upp en gång och kollade vad som hände, sen lade hon sig ner igen och sov tills vi var framme 🙂

När vi kom fram och hade kollat vårt boende, tog vi en promenad i kvällssolen bland alla fälten, helt fantastiskt vackert!

Nu har vi ätit båda två och jag har ringt och checkat av träffen med Clyde i morgon kl 12. Ska bli spännande att se om det är dags, eller om Vinna har annat att säga om saken…

I morgon eftermiddag kommer min syster från Hamburg och bor med Vinna och mig två nätter, ska bli riktigt roligt att få umgås med henne lite också! Vi har en förmåga att träffas på knepiga ställen, en gång träffades vi i Italien en förlängd helg och det var väldigt trevligt det också!

Vinna-vid-rapsfalt-boende

Rulla till toppen