Vinna är nu parad med Clyde!

SEVCH LPI LPII Combine Lily of the Valley, ”Vinna”, är nu parad med Vesterlyng’s Token of Clyde, ”Clyde”! Valparna beräknas till mitten av juli med leverans i mitten av september.

Båda föräldrarna har fria höfter & armbågar och är testade fria från samtliga nu kända PRA-varianter. Clyde är även testad fri från Ichtyos vilket gör att valparna inte kommer utveckla defekten som kan ge kraftig mjällbildning. Båda föräldrarna är visade på utställning, Vinna med Excellent och Clyde med Very Good. Båda föräldrarna har också fina arbetsmeriter, Vinna är Svensk Viltspårchampion och har LPI, LPII samt ett andra pris i lydnadsklass III. Vinna är även mentalbeskriven. Clyde har fina meriter från både jaktprov och workingtest, bl a 1:a pris i öppenklass på B-prov och 1:a pris i öppenklass på A-prov i Danmark.

Av kombinationen förväntar vi oss friska, sunda och samarbetsvilliga hundar med stor arbetsglädje och av god exteriör. Om du är intresserad av en valp ur denna kombination och kan erbjuda ett aktivt hem, är du välkommen att höra av dig till oss!

Clyde-och-Vinna-dag-1

Man blir trött av kärleksmöten…

Rulla till toppen