Tre veckor kvar!

Imorgon har vi kennelträff hela dagen med hundar från båda våra tidigare kullar som kommer för att prova på jaktapportering. Vi har hyrt in Katarina & Thomas från Kopparhults Kennel och det ska bli väldigt roligt att träffa alla igen!

Idag fyller dessutom Vinna/Clyde-kullen 9 månader och jag undrar i mitt stilla sinne vart den tiden tog vägen? Tycker inte det var längesedan de föddes, åtta små sötnosar som jag sedan haft förmånen att få följa, dels på våra valpträffar, dels då flera av valpköparna även valt att gå kurs hos oss på HallåHund!

Här hemma är allt lugnt, Ellas mage växer men än tycker jag inte att hon ser så där väldigt stor ut. Hon har drygt tre veckor kvar och eftersom det är första gången för Ella så räknar jag inte med att hon ska bli så stor förrän mot slutet av dräktigheten. Hon får mat 3 ggr/dag och hon är fortfarande pigg som vanligt och går med på våra promenader.

Fostren är nu ca 7 cm långa och delar av rörbenen har börjat förbenas. Päls börjar växa runt dygn 45…

På söndag ska valplådan målas om, den måste ju passa nya färgen i rummet 😉 Förhoppningsvis är det snart Ella som ligger i sängen och övervakar sina små i valplådan precis som mamma Vinna gjorde förra sommaren!

//Marlene

Valplåda nr 2


Rulla till toppen