Sommarturné — Dag 1

Igår startade vi vår resa mot England! Det blev en tidig färja till Danmark där första stoppet var att hälsa på Gillas tilltänkta pojkvän Jack. Planen är att para Gilla under våren/sommaren 2018 och när vi nu ändå är på resande fot passade det ju bra att Gilla och Jack fick träffas så att vi fick se dem tillsammans. Vi hade några trevliga timmar hos Jack med familj, fikade och tränade hundarna i underbar miljö!

Hundarna tyckte om varandra och mycket av det Kurt berättade om Jack stämmer väldigt bra in på Gilla också så detta är verkligen en spännande kombination som jag ser mycket fram emot! De jobbade fint tillsammans, båda med fart och stil och de är båda trygga hundar som har lätt att koppla av när det inte är arbete på gång. Exteriört är Jack en hane av mindre typ och kompakt i sin kroppsform vilket jag tror kompletterar Gilla väldigt bra. Två fina hundar!

Efter besöket hos Jack blev det några timmar i bilen igen och lite senare på kvällen landade vi i Hamburg hos min syster där vi fick en trevlig kväll tillsammans och sedan somnade ovaggade efter en lång men väldigt trevlig dag!

Nu är det promenad och frukost, sen drar vi oss vidare mot dagens mål som är Belgien!

//Marlene

 

Rulla till toppen