Presentation!

Nu har både Ella och vi landat lite efter att valparna föddes sent i söndags kväll! Det blev sju valpar, fyra hanar och tre tikar och mor och valpar mår fin-fint! Ella tar hand om dem på bästa vis, hon putsar och tvättar och lämnar inte valplådan mer än för att snabbt gå ut och kissa, hon vill t o m äta i valplådan 🙂

De fyra pojkarna föddes på rad efter varandra, sen kom tikarna på rad därefter. Lite spännande var det såklart, skulle det kanske inte bli några tikar alls? Men, nu är de här och de är alla livfulla och framåt, äter med god aptit och går upp i vikt som de ska. Alla valparna har fått färg, en tik är lite ljusare än de andra.

Ella med valpar dygn 2
Hanar: Grön, Lila, Blå, Lime/ Tikar: Röd, Gul, Cerise

Alla valparna är sedan lång tid tillbaka tingade, och att det ”bara” blev sju valpar gör också att vi varit tvungna att göra ett flertal spekulanter besvikna denna gång. Det är såklart aldrig roligt, men man kan ju aldrig veta vad som döljer sig i magen innan valparna tittar ut.

Vi är väldigt glada över det stora intresset för våra valpar, och det ska bli roligt att följa dessa små framöver! Alla kommer flytta till hem där de kommer få utlopp för sin arbetsvilja i någon form, och de kommer bo såpass nära att vi kan finnas till hands för våra valpköpare när det gäller träning, mm och träffa dem på våra regelbundna valpträffar.

Ser så fram emot detta, men nu är det fokus på valplådan som gäller i några veckor först 🙂

//Marlene

Rulla till toppen