…och lite mindre nöjd…

Idag har Vinna och jag varit i Lilla Edet och tävlat i Lkl III. Vår andra start, som tyvärr gick sämre än den första. Vet faktiskt inte riktigt vad som hände idag, men Vinna var inte alls med på noterna. Av totalt fem anmälda i klassen, var vi bara två ekipage som startade. Tack för en god match Åsa och grattis till segern:-)

Redan på sitt i ”grupp” strulade det till sig genom att Vinna lade sig efter halva tiden ungefär. Platsen fick vi sen full pott på. Eftersom vi startade som nummer 1, bad jag om lite tid för uppvärmning. När vi gick in på planen kändes Vinna väldigt ofokuserad och jag hade svårt att få henne igenom fria följet med rätt attityd, vilket såklart avspeglades i betyget. Resten av momenten kändes inte bättre, ska jag belysa något positivt så var det att Vinna tog rätt pinne på vittringen och kom in till mig efter ett litet ”ja” från min sida. Resulterade i en 7:a, men jag är ändå nöjd eftersom vi inte kommit så långt i träningen när det gäller vittringen. Apporteringarna gick också hyfsat, 9 på hopp/apport och 8,5 på metallen p g a tempo in.

Sist kom så fjärren… Vinnas paradnummer vid sidan om fria följet… Slutade idag med en 0:a eftersom Vinna plötsligt inte kunde tecknet för ”stå” alls. Hon struntade helt enkelt i de skiftena… Farten var heller inget att skryta med. Undrar just vad som kan ha hänt över en natt?

Ja, man kan ju spekulera i det oändliga, kanske är Vinna påverkad av att jag har ont i nacken, sover dåligt och går stel som en pinne med en stor halsduk lindad runt halsen? Eller kanske… Ja, inte vet jag men nu lägger vi denna tävling bakom oss och tar nya tag inför nästa! Bara att bryta ihop och komma igen:-):-)

Tack Ann för att du följde med som support idag, trots att du inte tävlade själv! //Marlene

1 reaktion på ”…och lite mindre nöjd…”

  1. o nu har vi missat några uppdateringar här…jobbigt med såna som missat det här med Facebook 🙂
    Men tycker ni gör jättestora framsteg i träningen även om just den här gången var lite trög….precis som du skriver Marlene…bara bryta ihop (om man ens behöver göra det), ta med det positiva o KOMMA IGEN!! Det kommer gå mycket bättre nästa gång o krya på dig med nacken!! Kram

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen