NYHET — Coachgrupper!

Bara några dagar kvar till 2020 och vad passar då bättre än att lansera en nyhet? Fr o m 2020 kommer vi att köra igång med vad vi kallar ”Coachgrupper”, dvs grupper om max fyra deltagare där du får hjälp med precis det där som just du behöver för att komma vidare i din träning.

Man kan säga att våra Coachgrupper är ett mellanting mellan privatlektion och kurs eftersom gruppen består av max 4 deltagare. Kursavgiften är något högre än om du väljer en kurs med fler deltagare, men timpriset är ändå lägre än om du valt privatlektion.

Privatlektion i all ära, men ibland behövs störningen från andra hundar för att steget mellan ensam hund och större grupp inte ska bli så stort. Coachgrupperna går varannan eller var tredje vecka för att du som deltagare ska ges möjlighet att träna ordentligt mellan tillfällena, varför inte tillsammans med övriga i gruppen?

Vi börjar med Coachgrupperna nedan och fyller på efter hand. Har du önskemål om någon annan Coachgrupp så hör av dig till oss. Kanske är ni några träningskompisar som vill gå ihop och skapa en egen Coachgrupp? Hör av er så löser vi det!

  • Coachgrupp med fokus på Tecken & Signaler — Start 11/3 2020
  • Coachgrupp med fokus på Detaljer — Start 17/3 2020
  • Coachgrupp med fokus på Basics — Start 31/3 2020

//Marlene

Rulla till toppen