Nu hoppas vi på valpar /Fingers crossed for puppies

*** Tyvärr visade ultraljudet den 25/3 att Gilla inte har några valpar i magen*** Samtliga intressenter är kontaktade***

Ibland blir det inte som planerat, ibland blir det t o m bättre!

Planen var att köra igång träningen med Gilla igen efter hennes viloperiod, några veckor i England skulle få henne på banan igen inför vårens mock trials och höstens field trials.

Nu valde Gilla en annan väg, hon började löpa bara några dagar efter att vi kom tillbaka till det Lilla Huset i Sabden så det var bara att planera om och träningar byttes mot ögonlysning och kärleksmöten med den unga, fina hanen Chance, ”Think Twice Zero to Hero”.

Chance har jag haft förmånen att få följa under hösten här i England, och efter att ha sett honom i arbete nu igen när han blivit lite äldre så fanns det inget att tveka på. Chance har precis den fart och stil jag vill se i en hund, han är följsam och styrbar och han är en helt igenom trevlig hund med framtiden för sig. Chance har varit med på jakter under hela hösten och är lugn och sansad vid sin husses sida. Exteriört passar han Gilla utmärkt, de är inte helt olika varken i arbete eller utseende.

Vi är glada att ha fått möjligheten att använda Chance och hoppas nu på valpar i slutet av april, leverans runt Midsommar. Sugen på en golden att jobba med? Maila mig så berättar jag mer! //Marlene

Rulla till toppen