Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Walked-up introduktion i mindre grupp (WALKIN1-1) I Start 12/12, 2020

2020-12-12 kl. 09:00 - 12:00

950,00kr

Halvdagskurs
När: Lördag, 12/12 2020
Kl 10.00-13.00

Instruktör: Marlene Edvinsson
Funktionär: Per-Anders Edvinsson
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 4-6 deltagare med hund – Öppet för anmälan!
Antal:
Kurskod WALKIN1-1

”Ett introduktionstillfälle för dig som är nyfiken på det här med walked-up men som inte riktigt känner dig bekväm i att prova i större grupp direkt. Nu ger vi dig och din hund möjlighet att introduceras i walked-upens underbara värld i en mindre grupp med enbart fyra till sex ekipage. Kanske har du funderat på att testa att gå på linje tidigare men inte riktigt känt att du vågar?

Vad innebär en walked-up egentligen? Hur ska jag bete mig som förare? Hur kommer min hund att reagera? Kommer min hund bli uppjagad? Kommer min hund vara tyst? Kommer min hund knalla?  Ja, frågorna är ofta många och det gäller att det blir så bra som möjligt för både dig och din hund för att ni ska känna er trygga i att längre fram våga prova i större sammanhang. 

Under denna halvdag kommer vi att gå igenom det du behöver veta både teoretiskt och praktiskt inför kommande walked-uper så du behöver själv inte ha några egentliga förkunskaper. Syftet är inte att jobba så mycket med din handling denna gång, utan vi vill helt enkelt ge dig möjlighet att introducera din hund under lugnare förhållanden.

Din hund bör ha kommit en bit i sin träning och vara styrbar, dvs komma på inkallning, ha en fungerande stoppsignal och vara grundtränad i sina tecken. Dock är ju den här dagen till för att checka av om allt det där även fungerar i en walked-up situation, så vi är väl medvetna om att allt kan hända vilket ju också är själva syftet med det här tillfället. Din hund behöver vara van vid skott och att den är apporteringsvillig är en självklarhet.

Är du osäker på om kursen är lämplig för dig och din hund är du välkommen att höra av dig till Marlene!

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2020-12-12
Tid:
09:00 - 12:00
Kostnad:
950,00kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser
Barkkulla 401
Rävlanda, 43897 Sverige
+ Google Map
Telefon
0725-25 25 46
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen