Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Unghundskurs 9-18 månader (UNGHUND1-1) Start 30/1, 2021

januari 30 @ 12:00mars 13 @ 14:00

Gratis – 2800kr

Fyra tillfällen, varannan vecka (8 timmar)
När: Lördag, 30/1, 13/2, 27/2, 13/3
Kl 12.00-14.00 ca

Instruktör: Marlene Edvinsson
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 4 deltagare med hund – Fullt! Boka gärna reservplats, vi lägger ut en ny kurs om intresse finns!
Kurskod UNGHUND1-1

”En unghundskurs för dig som har en retriever mellan ca 9-18 månader. Har du en äldre hund så hör av dig innan du bokar.

Det gäller att gå varligt fram med en unghund, det är lätt att ställa för höga krav och lägga på för mycket press & stadga allt för tidigt vilket kan resultera i att fart och glädje försvinner redan i unga år. Det gäller att din hund är mogen för det du kräver av den och det varierar väldigt från individ till individ.

Under den här kursen kommer vi att introducera samtliga förekommande delar inom retrieverträningen utefter varje individs förutsättningar. Vi kommer varva teori och praktiska delar, för oss är det viktigt att du får med dig hela vårt tänk kring unghundsträning och retrieverträning i övrigt. 

Att arbeta i större grupp i för tidig ålder kan skapa mycket frustration och bekymmer, något vi vill undvika. Vi väljer därför att endast ta emot fyra ekipage per kurs. För att arbetet ska flyta på under kursen behöver du och din din hund ha en god grundrelation och din hund behöver vara villig att samarbeta med dig, dvs med glädje vilja komma och lämna apporter till dig osv. Din hund behöver däremot inte vara stadig vid kast eller kunna sitta kvar, och den behöver heller inte kunna gå fint i koppel. För oss är det viktigt att din hund först lär sig älska sitt arbete, därefter kan vi ställa krav och lägga på press i lagom takt.  

Har du specifika bekymmer som t ex att din hund springer omkring och inte vill komma in med apporter, eller att din hund har svårt att fokusera på sin uppgift tillsammans med dig, rekommenderar vi att du bokar några privatlektioner innan du anmäler till kurs för att du ska få verktyg att använda under kursen.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar mer information inför ditt besök här >>

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter
1 tillgänglig

Åhörare utan hund Unghundskurs 9-18 månader (UNGHUND1-1) 1,400kr Åhörare utan hund Unghundskurs 9-18 månader, start 30/1 2021

Fyll i alla fälten som krävs


Detaljer

Börjar:
januari 30 @ 12:00
Slutar:
mars 13 @ 14:00
Pris:
Gratis – 2800kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se