Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sommarläger Nr 2 2024 (SOMMAR24-2) I Start 3/7, 2024

juli 3 kl. 18:00 - juli 7 kl. 16:00

Gratis – 10500,00kr

När: Onsdag, 3/7 2024
Kl Från 17.00 incheckning, gemensam middag ca kl 19.00
När: Torsdag, 4/7 — Söndag 7/7 2024
Kl 10.00-17.00 ca med avbrott för lunch

Instruktör: Marlene Edvinsson
Hjälpinstruktör: Per-Anders Edvinsson
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 6-8 deltagare med hund/grupp – Öppet för intresseanmälan!
Kurskod SOMMAR24-2

”På begäran kör vi under sommaren 2024 inte mindre än tre sommarläger under fyra dagar/läger på Fathult mellan Halmstad och Ljungby! 

I priset ingår fyra dagars träning, övernattning i enkelrum/dubbelrum med gemensam toalett & dusch samt markhyra. Tag med sänglinne & handduk. Måltider ingår inte men gruppen kan enas om matlag alternativt catering, mer info kommer. 

Markerna ligger i anslutning till boendet och vi har även tillgång till damm för vattenarbete. Gruppen består av sex-åtta deltagare med hund och du kan välja att köra två hundar, t ex en yngre på förmiddagen och en äldre på eftermiddagen om du så önskar. Upplägget varvas mellan individuell träning, gruppövningar samt walked up träning med fokus på dig som handler. Både Marlene & Per-Anders finns till ert förfogande under dessa dagar. 

För att delta på lägret behöver du och din hund ha kommit en bra bit i er träning och du själv ha ambitionen att vilja utvecklas som förare. Din hund behöver vara styrbar, ha en fungerande stoppsignal, självklart vara van vid skott och fungera i arbete i närheten av andra hundar.

Incheckning sker från kl 17.00 onsdag den 3/7 2024 och vi träffas för gemensam middag och genomgång ca kl 19.00. Vi tränar heldagar torsdag-söndag och lämnar Fathult på söndag eftermiddag.

Du anmäler ditt intresse för att vara med på lägret genom att boka en biljett nedan. Grupperna sätts sedan ihop på bästa vis så skriv gärna lite om dig och din hund i din anmälan.

En intresseanmälan är inte bindande förrän du erbjudits en plats och accepterat den. Därefter gäller våra avbokningsregler. När du gör din intresseanmälan, välj ”faktura” när du kommer till kassan. Skulle du bli erbjuden en plats betalar du 10% i samband med att du accepterar platsen och resterande summa senast två månader före kursstart.”

Avbokning

Din kursanmälan är bindande vilket innebär att du oavsett anledning är betalningsskyldig för hela kursavgiften om du bokar av kursen.

Du kan välja att själv sälja din plats till någon annan som uppfyller kraven för den kurs du är anmäld till, men våra eventuella reserver har förtur så hör av dig till oss först. Om det finns reserver, eller du själv hittar en ersättare som kan träda in, betalar du endast en administrationsavgift på 10% (minst 300:-). Fullständig betalning ska vara oss tillhanda senast två månader före kursstart.

Avbokning sker skriftligen så snart som möjligt via mail till info@guldkullens.se.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra avbokningsregler enligt ovan.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Intresseanmälan/Reserv Sommarläger Nr 2 2024 (SOMMAR24-2)
Intresseanmälan/Reserv till att delta under vårt Sommarläger Nr 2 2024 på Fathult, 3/7-7/7 2024. Plats kan ej garanteras och en intresseanmälan/reservplats är inte heller bindande förrän du blivit erbjuden en plats och accepterat den.
0,00 kr
Obegränsat
Deltagare Sommarläger Nr 2 2024 (SOMMAR24-2)
Deltagare Sommarläger Nr 2 2024 på Fathult, start 3/7 2024
10500,00 kr
0 tillgängliga
Utsålt

Detaljer

Start:
juli 3 kl. 18:00
Slutar:
juli 7 kl. 16:00
Kostnad:
Gratis – 10500,00kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Fathult
Rulla till toppen