Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppet Hus med gratis träning och korvgrillning (ÖPPHUS1-1) I Start 20/3, 2021

2021-03-20 kl. 09:00 - 14:30

Gratis

1 tillfälle x 2
När: Lördag, 20/3
Kl 10.00-12.00 ca — Grupp 1 — Fullt! Boka gärna reservplats!
Kl 13.30-15.30 ca — Grupp 2 — Fullt! Boka gärna reservplats!

Instruktör: Marlene Edvinsson
Grillmästare: Per-Anders Edvinsson
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 5 deltagare med hund per grupp
Kurskod ÖPPHUS1-1

”Välkommen till ”Öppet Hus” hos Guldkullens Kennel & Kurser!

Har du aldrig varit hos oss tidigare? Är du nyfiken på oss och vår verksamhet? Nu har du chansen att träffa oss och träna på våra marker en stund tillsammans med Marlene. Avslutningsvis bjuder vi på grillad korv i vår trädgård — självklart är allt kostnadsfritt!

Grupp 1 är för dig med retriever som kommit en bit i din träning, som har en hund som villigt kommer in med apporter och som är van att arbeta i mindre grupp. Skott kan förekomma. 

Grupp 2 är för dig med retriever som har kommit längre i din träning, som har en styrbar hund som kanske även kan gå på blinda dirigeringar. Din hund är van att arbeta i grupp och van vid skott.

Har du en yngre hund som inte stämmer in på beskrivningen ovan är det även möjligt att komma som åhörare utan hund. P g a Covid-19 är dock antalet väldigt begränsat så vi ber dig i så fall höra av dig till oss via mail till info@guldkullens.se för besked.

P g a Covid-19 kommer vi endast att kunna erbjuda fem platser med hund i varje grupp så det är först till kvarn som gäller! Om du har bokat dig och får förhinder vill vi att du meddelar oss så att fler kan få chansen att delta.”

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar mer information inför ditt besök här >>

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2021-03-20
Tid:
09:00 - 14:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser
Barkkulla 401
Rävlanda, 43897 Sverige
+ Google Map
Telefon
0725-25 25 46
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen