Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppen Träning med Mark Demaine (ÖMARK1-1) I Start 25/4, 2021

2021-04-25 kl. 09:00 - 12:00

Gratis – 1200,00kr

Fristående tillfälle
När: Söndag, 25/4
Kl 10.00-13.00 — Öppet för anmälan!
Nivå: Öppen/Elit

Instruktör: Mark Demaine
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 5 deltagare med hund — Fullt! Boka gärna reservplats!
Antal: Max 5 deltagare utan hund — Öppet för anmälan!
Kurskod ÖMARK1-1

Öppen Träning med Mark Demaine nivå Öppen/Elit är till för dig som har kommit en bra bit i din träning och som vill komma till ”dukat bord” och träna din hund tillsammans med andra och Mark. Vi erbjuder nytt upplägg vid varje tillfälle där samtliga delar ingår; fotgående, markeringar, dirigeringar, walked-up, mm. Vi tar max fem deltagare plus att Mark eller Marlene kommer att köra någon av sina egna hundar, dvs totalt max sex ekipage. 

För att delta i gruppen Öppen/Elit behöver din hund vara skottvan och van att arbeta i grupp med andra hundar. Din hund behöver också vara styrbar för att allt ska flyta på som planerat, dvs kunna stoppa och gå vä/hö/back osv. Nivån kan anpassas när det gäller dirigeringar, du kan t ex välja blinda apporter eller memories.

Förutom själva upplägget ingår självklart både instruktioner och feedback, men till skillnad mot en vanlig kurs ges individuella tips och råd utefter de situationer som uppstår. Du får samtidigt möjlighet att se och fråga hur Mark/Marlene själv handlar sina hundar i olika situationer och hur de gör när det inte blir som de tänkt. Lite som en Clinic men där deltagarna direkt kan prova med sina egna hundar.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar mer information inför ditt besök här >>

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2021-04-25
Tid:
09:00 - 12:00
Kostnad:
Gratis – 1200,00kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser
Barkkulla 401
Rävlanda, 43897 Sverige
Telefon
0725-25 25 46
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats
Rulla till toppen