Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Field Trial/Mock Trial i Teori & Praktik (TRIAL2-1) I Start 18/2, 2022

2023-02-18 kl. 09:00 - 16:00

1000,00kr – 1650,00kr

1 tillfälle
När: Lördag, 18/2 2023
Kl 10.00-17.00 med avbrott för en timmas lunch (lunch ingår ej, kylskåp & mikro finns). Kaffe & kaka ingår!

Instruktör: Marlene Edvinsson
Funktionärer: Per-Anders Edvinsson, Nathalie Brandström, Hanna Berbres, vakant
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 10-12 deltagare med hund – Öppet för anmälan!
Kurskod TRIAL2-1

”Favorit i repris — en heldagskurs där vi på förmiddagen ägnar oss åt att prata och diskutera regler och genomförande av ett Field Trial/Mock Trial för att på eftermiddagen köra ett Mock Trial i ”skarpt läge” med hundarna utomhus. Vi kommer att gå igenom hur det rent praktiskt går till på ett Field Trial/Mock Trial, men även diskutera vad man som hundförare bör tänka på bl a när det gäller vett & etikett och hur domarna ser på saker och ting. Ju mer förberedd du är inför din start, desto mer fokus kan du lägga på att hjälpa din hund!

Marlene har stor erfarenhet av att starta på Mock Trials och främst Field Trials i bl a England och kommer att dela med sig av sin erfarenhet från Novice till Open och IGL Championship där hon som första svensk startat två gånger! Per-Anders har lång erfarenhet av att skjuta på trials och ger sin bild av det hela utifrån skyttens perspektiv.

Kursen vänder sig i första hand till dig som redan tidigare deltagit på walked up träning och nu vill ta det hela ännu ett steg närmare en eventuell start på Field Trial/Mock Trial, A-prov eller Markprov/Markpröve. Vi välkomnar även dig som inte har någon tidigare erfarenhet men är nyfiken på vad ett Field Trial/Mock Trial är.

Om din hund inte har tidigare erfarenhet av att gå på linje anpassar vi övningarna efter er nivå men din hund måste vara van vid skott och van att arbeta nära andra hundar. Har du en mindre erfaren hund kan du även välja att gå som åhörare utan hund under eftermiddagens praktiska del.

Under eftermiddagens Mock Trial kommer vi att stanna upp och tillsammans diskutera situationer som eventuellt uppstår. Vi har också med oss en grupp erfarna funktionärer för att eftermiddagen ska flyta på och bli så trial-lik som möjligt. Det finnas även möjlighet att vara med enbart på teoridelen via Teams, välj i så fall biljett för det.

För långväga gäster rekommenderar vi boende hos våra grannar på Barkkulla B&B, ring Britt och boka — 0762-170099.”

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar mer information inför ditt besök här >>

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2023-02-18
Tid:
09:00 - 16:00
Kostnad:
1000,00kr – 1650,00kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser
Barkkulla 401
Rävlanda, 43897 Sverige
+ Google Map
Telefon
0725-25 25 46
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen