Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Field Trial/Mock Trial i Teori & Praktik (TRIAL2-1) I Start 18/2, 2022

18 februari, 2023 @ 10:0017:00

1000kr – 1650kr

1 tillfälle
När: Lördag, 18/2 2023
Kl 10.00-17.00 med avbrott för en timmas lunch (lunch ingår ej, kylskåp & mikro finns). Kaffe & kaka ingår!

Instruktör: Marlene Edvinsson
Funktionärer: Per-Anders Edvinsson, Nathalie Brandström, Hanna Berbres, Jenny Tholin, vakant
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 10-12 deltagare med hund – Öppet för anmälan!
Kurskod TRIAL2-1

”På begäran — en heldagskurs där vi på förmiddagen ägnar oss åt att prata och diskutera regler och genomförande av ett Field Trial/Mock Trial för att på eftermiddagen köra ett Mock Trial i ”skarpt läge” med hundarna utomhus. Vi kommer att gå igenom hur det rent praktiskt går till på ett Field Trial/Mock Trial, men även diskutera vad man som hundförare bör tänka på bl a när det gäller vett & etikett och hur domarna ser på saker och ting. Ju mer förberedd du är inför din start, desto mer fokus kan du lägga på att hjälpa din hund!

Marlene har stor erfarenhet av att starta på Mock Trials och främst Field Trials i bl a England och kommer att dela med sig av sin erfarenhet från Novice till Open och IGL Championship! Per-Anders har lång erfarenhet av att skjuta på trials och ger sin bild av av det hela utifrån skyttens perspektiv.

Kursen vänder sig i första hand till dig som redan tidigare deltagit på walked up träning och nu vill ta det hela ännu ett steg närmare en eventuell start på Field Trial/Mock Trial, A-prov eller Markprov/Markpröve. Du måste självklart inte ha ambitionen att starta på prov, men den här dagen vill vi att hundarna är på en nivå där vi kan stretcha avstånd och svårighet för att göra eftermiddagen så provlik som möjligt. Har du en mindre erfaren hund är du välkommen att delta ändå men då gå som åhörare utan hund under eftermiddagens praktiska del.

Under eftermiddagens Mock Trial kommer vi att stanna upp och tillsammans diskutera situationer som eventuellt uppstår. Vi har också med oss en grupp erfarna funktionärer för att eftermiddagen ska flyta på och bli så trial-lik som möjligt. Det finnas även möjlighet att vara med enbart på teoridelen via Teams, välj i så fall biljett för det.

Då vi brukar ha deltagare som reser långt erbjuder vi även en extra walked up träning dagen efter, dvs söndag den 19/2 kl 10-12.30 ca. Det är ett fristående tillfälle som bokas och betalas separat och är öppet även för deltagare som inte deltar under kursen 18/2.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar mer information inför ditt besök här >>

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter
9 tillgänglig

Deltagare Field Trial/Mock Trial Kurs (TRIAL2-1) 1,650kr Deltagare Field Trial/Mock Trial Kurs, start 18/2 2023

Fyll i alla fälten som krävs9 tillgänglig

Deltagare via Teams Field Trial/Mock Trial Kurs (TRIAL2-1) 1,000kr Deltagare via Teams Field Trial/Mock Trial Kurs (teoridelen), start 18/2 2023

Fyll i alla fälten som krävs


Detaljer

Datum:
18 februari, 2023
Tid:
10:00 – 17:00
Pris:
1000kr – 1650kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se