Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Field Trial Kurs (TRIAL1-1) I Start 15/4, 2022

2022-04-15 kl. 09:00 - 16:00

Gratis – 1500,00kr

1 tillfälle
När: Långfredag, 15/4
Kl 10.00-17.00 med avbrott för en timmas lunch (lunch ingår ej)

Instruktör: Marlene Edvinsson
Funktionärer: Per-Anders Edvinsson, Nathalie Brandström, Christer Fröje, Lise Langseth, Ulla Grandin
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 10-12 deltagare med hund – Fullt, boka gärna reservplats, det hjälper oss även att planera fler kurser!
Kurskod TRIAL1-1

”På begäran — en heldagskurs där vi på förmiddagen ägnar oss åt att prata och diskutera regler och genomförande av ett Field Trial för att på eftermiddagen köra ett Mock Trial i ”skarpt läge” med hundarna utomhus. Vi kommer att gå igenom hur det rent praktiskt går till på ett Field Trial, men även diskutera vad man som hundförare bör tänka på och hur domarna ser på saker och ting. Under eftermiddagens Mock Trial kommer vi även att stanna upp och tillsammans diskutera situationer som eventuellt uppstår.

Kursen vänder sig i första hand till dig som redan tidigare deltagit på walked up träning och nu vill ta det hela ännu ett steg närmare en eventuell start på Field Trial/Mock Trial, A-prov eller Markprov/Markpröve. Du måste självklart inte ha ambitionen att starta på prov, men den här dagen vill vi att hundarna är på en nivå där vi kan stretcha avstånd och svårighet för att göra eftermiddagen så provlik som möjligt. Vi kommer även ha ett gäng funktionärer med oss under eftermiddagen!

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar mer information inför ditt besök här >>

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2022-04-15
Tid:
09:00 - 16:00
Kostnad:
Gratis – 1500,00kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser
Barkkulla 401
Rävlanda, 43897 Sverige
+ Google Map
Telefon
0725-25 25 46
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen