Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Basic unga hundar Minigrupp Steg 1 (BASICMI1-1) I Start 19/12, 2020

19 december, 2020 @ 10:0013:00

Gratis – 950kr

Halvdagskurs
När: Lördag, 19/12 2020
Kl 10.00-13.00

Instruktör: Marlene Edvinsson
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Marlene Edvinsson
Antal: Max 4 deltagare med hund – FULLT! Boka gärna reservplats det hjälper oss även att planera fler kurser!
Antal: Max 6 deltagare utan hund – Öppet för anmälan!
Kurskod BASICMI1-1

”Kursen ALLA borde gå!

Nu kör vi vår populära BASIC kurs i miniformat, vi kör en halvdag istället för en heldag och med hälften så många deltagare som normalt, dvs max 4 deltagare med hund. Om intresse finns kommer det även bli en BASIC Steg 2 för dem som gått Steg 1.

Har du en unghund som du just startat upp träningen med? Eller har du kanske en äldre hund som behöver påminnas om sina basics — dvs fotgående/höger/vänster/ut/back/stoppsignal/närsök/inkallning, mm?

Vi kikar individuellt på varje hund och utgår från varje ekipages nivå för dagen. Detta gör att alla deltagare får ta del av samtliga ekipages övningar. Vi varvar teori och praktik och kör varje ekipage i flera kortare pass.  

I vilken ände ska jag börja? Hur tidigt kan jag börja med vad? Hur introducerar jag själva apporteringen? Vet du inte riktigt hur du ska börja för att på sikt få de resultat du önskar? Då är denna halvdagskurs precis vad du letar efter! Din unga hund kommer att få en fin grund att stå på, detta är en kurs som du kommer att ha nytta av i hela hundens liv!

Kursen är öppen för dig med unghund från ca 8-9 månader eller äldre, är du osäker så hör av dig.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande COVID-19 och håller oss uppdaterade gällande utvecklingen. Om vi gör bedömningen att vi inte kan genomföra våra kurser som planerat kommer din kursavgift återbetalas. Om du däremot själv väljer att avstå ifrån att delta på den kurs du är anmäld till gäller våra ordinarie avbokningsregler.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!


Detaljer

Datum:
19 december, 2020
Tid:
10:00 – 13:00
Pris:
Gratis – 950kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser

Barkkulla 401

Rävlanda,

43897

Sverige

+ Google Map

Telefon:
0725-25 25 46
Webbplats:
www.guldkullens.se