GOTT NYTT ÅR!

Så här på årets sista dag kan jag inte låta bli att kika tillbaka på året som gått. Det har varit ett händelserikt år, inte minst i och med att vi i maj fick ta emot vår första valpkull här på Guldkullens Kennel! Vilken fantastisk upplevelse att få vara med om, även om nio valpar tog hårt på både våra och Vinnas krafter, det måste erkännas:-) Att samtliga valpar fått fantastiska hem, och att samtliga utvecklats till trevliga, framåt och pigga hundar, värmer gott! En bonus i sammanhanget är att valparna dessutom gått bra i utställningsringen! Det har blivit både BIR , BIM och flertalet HP:n, men härligast av allt är att samtliga blivit BIF (bäst i familjen):-) Det ska bli väldigt spännande att följa valparna under 2012!

Vinna och jag har varit ute på några lydnadstävlingar efter valparnas leverans, men tyvärr har det inte lett till något 1:a pris i lkl III. Det känns som om vi fastnat, men jag hoppas att vårens kurs med Mona Kjernholm ska ge mig ny energi och nya infallsvinklar.

Gibson och jag har startat på några jaktprov under året, men vår insats har inte räckt till pris i ökl. Vet inte hur mkt Gibsons skada i ländryggen har påverkat honom, men nu blir det i alla fall inga fler starter för hans del vilket såklart känns både snopet och trist. Att Gibson fick sitt första CERT på utställningen i Tvååker i somras, är däremot något vi minns med glädje!

Diva har hunnit bli åtta år, och har nog haft ett lite mer hektiskt år än normalt eftersom hon haft fullt upp med att uppfostra valpar! Under åtta veckor hade hon fullt upp med nio valpar, sen fick hon förlängd tjänst genom att vi valde att behålla både Uno och Ella:-) Måste säga att Diva verkligen har varit till stor hjälp för oss!

Uno och Ella har under hösten gått en valpkurs och en retrieverkurs som just nu har juluppehåll. I februari kommer de båda att gå en grundkurs i tävlingslydnad, vilket ska bli väldigt spännande! Båda är väldigt lyhörda och lättlärda, men i övrigt ganska olika. Ska bli roligt att se vad husses och Unos fortsatta samarbete leder till, men det ser bra ut hittills!

För oss tvåbenta har hösten rusat iväg. Per-Anders har varit ute och rest en hel del, vilket gjort att tid för träning varit väldigt begränsad. Ensam med fem hundar är det svårt att hinna så mycket mer än att få vardagen att fungera, men samtidigt tror jag att det varit bra att ta det lite lugnt en period också.

Ser med glädje fram emot 2012 som jag tror och hoppas kommer att bli ett fantastiskt år för oss på många plan!

Vill önska er alla ett gott slut och ETT GOTT NYTT ÅR, och jag vill också passa på att tacka alla som ställt upp för oss och hjälpt oss med våra hundar (och katter) under året! TACK ALLA!

//Marlene

Rulla till toppen