Fem veckor idag!

Tiden springer verkligen iväg och nu är det väldigt längesedan jag uppdaterade hemsidan. Kursstarter och valpar tar all tid så hemsidan har helt enkelt fått vänta lite. Har däremot uppdaterat vår Facebooksida regelbundet så alla som vill följa valparnas utveckling har kunnat göra det där.

Valparna växer och frodas och är idag hela fem veckor gamla! Känns oerhört konstigt att de bara ska bo kvar hos oss i tre veckor till… De äter nu hundfoder fyra gånger om dagen, men mamma Vinna ger dem även di lite då och då. De har inte kunnat vara ute så mycket p g a allt regn, men några gånger har de kunnat vara i sin fina lekhage ute vilket de verkligen uppskattar, och vi också!

Under veckan som gått har valparna registrerats hos SKK och har nu fått sina namn, eller egentligen så får de ju inte sina namn förrän i samband med chipmärkningen, men det finns nu åtta namn registrerade i alla fall. Vem som blir vem återstår alltså att se. De fyra första är hanarna, resterande fyra är tikarna.

Guldkullens Kennel _ registrerade namn

På lördag har vi gemensam informationsträff för våra valpköpare på HallåHund. Tanken är att valpköparna ska få träffa varandra och att de under två timmar  ska få all information de behöver inför valpköpet, samt att de kan ställa frågor osv. Ett besök i HallåHundShopen kommer det också att bli. Under de senaste dagarna har jag jobbat med valpfoldern som våra valpköpare får i förväg eftersom jag vet hur mycket annat det är att tänka på när valpen väl kommer hem!

Guldkullens Kennel_valpfolder

Valparna utvecklas hela tiden, de leker, äter, busar med varandra & oss och de träffar nu också våra andra hundar och även katterna. Fr o m nu får de också lite egen tid var och en tillsammans med oss framför TV:n en stund på kvällen. Vi har valpsäkrat hundgården som är i anslutning till huset så förhoppningsvis lär sig valparna snart gå i och ut genom luckan, vilket kommer uppskattas både av dem och oss. Valparna har även haft en hel del besök periodvis, något de alla uppskattar!

Guldkullens Kennel _lekhage

Imorgon är tanken att vi ska ta individuella bilder på de små liven så jag hoppas att regnet håller sig borta för en dag, eller åtminstone för en stund… mer bilder på valparna är alltså på väg!

I dagsläget har vi en hane kvar till försäljning, vilken hane det är vet vi inte förrän efter valptestet vid sju veckors ålder då fördelningen sker. Om du är intresserad av en valp från oss och kan erbjuda ett aktivt och kärleksfullt hem får du gärna höra av dig. Vi har en del gemensamma aktiviteter för våra valpköpare närmaste veckorna och det vore roligt om även den sista valpens ägare fick möjlighet att delta och bli en del av vår gemenskap! Då samtliga övriga valpar kommer flytta till träningsintresserade hem, ser vi gärna en familj eller person som vill träna sin valp i främst jaktapportering. Ring så berättar jag mer!

Guldkullens Kennel_valpmys

2014-08-12 15.15.06

2014-08-12 15.23.21

Rulla till toppen