En vecka kvar…

Idag är det 1:a maj och Ella är på sitt 55:e dygn räknat från första parningen. Inte många dagar kvar alltså… Ella blir allt rundare om magen och idag kände jag de första rörelserna i hennes mage! Alltid lika häftig känsla! Ella själv nabbar sig på sidorna ibland, säkert för att hon också känner att det rör sig därinne. Hon är pigg och glad och äter fortfarande med god aptit tre ggr om dagen vilket är skönt.

Det mesta är förberett, i natt sov Ella och jag första natten i valprummet för att hon ska vänja sig och känna sig trygg där. Under natten har hon flyttat runt mellan valplådan, min säng och golvet. Verkar som hon trivs bra i valplådan som än så länge bara är bäddad med en tjock fäll. Filtar och fällar är tvättade och den utrustning som ev behövs är förberedd. Det som fortfarande ska göras är att fläta valphalsbanden i alla färger, svårt att veta hur många jag ska göra men lika bra att göra några extra.

Imorse tempade jag Ella första gången för att veta hur hon ligger normalt nu under dräktigheten, kommer göra det regelbundet fram tills det är dags.

Ella dygn 55 2015
Finaste blivande mamman slickar sig om nosen och njuter i vårvädret 🙂

Rulla till toppen