Bilder valpträff

Tiden går alldeles för fort, och nu är det redan två veckor sedan vi hade den första valpträffen! Här kommer i alla fall de utlovade bilderna från träffen, bättre sent än aldrig…

Vi började dagen med en liten genomgång och presentation av hundar och ägare. Efter det visade jag och Ella hur man lägger och går ett viltspår. Sen fick alla lägga var sitt litet spår som valparna fick gå en och en. Det var fantastiskt roligt att se hur dess små fixade sina spår mer eller mindre utan problem. Vissa gick helt fokuserat och lät inget annat störa, vissa stannade ibland till för att kika sig omkring, men samtliga lyckades spåra sig fram till sin åtråvärda klöv!

Efter spårarbetet var det dags för lunch, och sedan fick vi besök av Veronika Caris, Gingsjöns Kennel. Veronika berättade först hur det går till på en utställning, sen var det dags för samtliga att träna i ringen. Det var inte helt lätt att få ordning på både förare och valp, men med goda tips och råd från Veronika, såg det till sist riktigt bra ut!

Vi hade tur med vädret och regnet höll sig borta ända tills det var dags att packa ihop. Efter en hel dag full av aktiviteter, var det en trött men nöjd skara som åkte hem fram emot eftermiddagen. Tack alla för att ni kom och tack igen Veronika för all din hjälp! STORT tack även till Rävgården för att vi fick vara hos er!

På väg mot viltspåret

Stolt Ella har bråttom tillbaka till publiken

Marlene o Ella

Thomas har lagt spår till Maia

Några spårläggare

Malin o Minna efter spåret

Välförtjänt lunch

Hungriga!

Lyssnar på Veronika som visar med Gibson

Dags att testa, hanarna var först ut

Bengt-Åke och Balzac

Veronika visar Balzac

Birgitta o Sisco

Marlene o Uno (inte lätt i gummistölvar:-)

Uno

Domaren känner över Balzac

Dags för tikarna Malin o Minna och Lisbeth o Lisa

Mikael o Dissa, Paula med vår Ella, Malin o Minna

Ann o Maia

Mikael o Dissa

Malin o Minna

Lisbeth o Lisa får hjälp av Veronika

Tikarna

Hela härliga gänget!

1 reaktion på ”Bilder valpträff”

  1. Åhhh vilka härliga bilder, va skoj att se o läsa vad ni hade för Er, hoppas innerligt vi kan vara med nån gång i framtiden när ni träffas.
    Blöta pussar från en stolt morbror Eddie med flock!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen