Tävling!

Idag är Vinna på dygn 54 räknat från första parningen! Det är varmt ute vilket såklart påverkar Vinna som flämtar och försöker hitta svalka både ute och inne. Hon har också börjat leta efter en lämplig lya att föda sina valpar i, försöker ta sig in under altanen, under vedboden, under veden och jobbar även med att gräva en egen lya. Annars är det ingen direkt fart på henne längre, hon lunkar mest omkring i trädgården eller rullar sig i gräset.

Hittills har Vinna ätit med god aptit, men nu i morse gick det väldigt långsamt och hon lämnade en del. Jag är inte särskilt orolig, hon får mat fyra-fem ggr om dagen nu och vi varvar torrfoder med färskfoder så nog ska hon få i sig det hon behöver.

Guldkullens Kennel - goldenvalpar
Vinna dygn 54, vad döljer sig i magen egentligen?

Började tempa Vinna igår kväll när hon flämtade mycket och inte kom till ro inne. Tror det mest handlade om att det var väldigt varmt, men det kan ju vara bra att ha lite koll på tempen nu framöver. Idag är hon lugnare igen.

Igår fick Vinna sina klor klippta och jag trimmade henne lite inför förlossningen, både de vackra fanorna under magen och byxorna åkte av för att underlätta så mkt som möjligt.

Känns som om det mesta är förberett, nu återstår det bara att se när de små bebisarna bestämmer sig för att komma ut!

Tänkte att vi kör en tävling så länge! Hur många valpar har Vinna i sin mage och hur ser fördelningen ut? Skriv din gissning under inlägget på vår Facebooksida så kan du vinna ett fint pris! 🙂

Guldkullens Kennel - valpmage
Var med och tävla! Hur många valpar och vilken fördelning döljer sig i Vinnas mage? Här dygn 54!

Rulla till toppen