Kurser i England med Mark Demaine 2020

Vi utökar samarbetet med Mark Demaine — Caytonfell Gundogs och kommer fr o m sommaren 2020 även erbjuda kurser i fantastiskt vackra Lancashire, England.

Tillsammans med Mark har vi utarbetat ett koncept som vi tror och hoppas kommer passa deltagare med hundar på alla nivåer, både resvana och inte så resvana deltagare och även dig som är lite osäker på det engelska språket. Vi vill att alla ska få möjlighet att uppleva en vecka i paradiset och vi hjälper dig hela vägen. Arrangemanget säljs som ett paket inkl boende, mm.

Vi kommer att erbjuda två olika typer av kursveckor enligt nedan;

• Novice/Open i små grupper för att varje ekipage ska få ut mesta möjliga av träningen. Individuellt får du den hjälp du behöver för att kunna vidareutvecklas tillsammans med din hund oavsett nivå. De gemensamma övningarna kommer också att anpassas efter samtliga i gruppen. I priset ingår även en jaktdag. (max 6 deltagare)

• Training Camp — en träningsvecka för dig som har en hund på open/elit nivå och är villig att satsa för att nå högt inom field trial / A-prov / Markprøve. För att delta i denna grupp ska du ha en styrbar hund och en stoppsignal som sitter. Här är det finslipning av hund och förare som gäller. Det här är en vecka av hårt arbete med utmanande marker och störningar! I priset ingår även en jaktdag. (max 8 deltagare)

Vi planerar veckorna efter hand och intresse, i dagsläget kör vi en Novice/Open-grupp vecka 29 (2 platser kvar) och en Training Camp vecka 32 där det finns några platser kvar. Är ni en grupp som vill boka en vecka tillsammans så löser vi det!

Är du intresserad av att veta mer om upplägg, pris, mm så hör gärna av dig så snart du kan via mail till info@guldkullens.se eller via 0725-252546.

Hoppas vi ses i paradiset! //Marlene

Rulla till toppen