Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Walked up dag med Mark Demaine (WALKMARK1-2) I Start 9/5, 2020

2020-05-09 kl. 09:00 - 16:00

750,00kr – 1500,00kr

1 tillfälle
När: Lördag, 9/5
Kl 10.00-17.00 med avbrott för lunch (lunch medtages)

Instruktörer: Mark Demaine (A panel), Marlene Edvinsson (non panel)
Funktionärer: Per-Anders Edvinsson & Nathalie Brandström
Tel 0725-252546 (Marlene)
Mail: Guldkullens Kennel & Kurser
Antal: Max 12 deltagare med hund – Öppet för anmälan!
Kurskod WALKMARK1-2

”Vi är glada att kunna erbjuda ännu en av våra populära walked up dagar med Mark Demaine, A-panel domare, från Storbritannien. Tag del av Marks tips och tankar kring detta med walked up, något han själv brinner för!

Detta är en fristående träning/kurs där vi går på linje, walked up. Dagen är upplagd som ett Mock Trial, men med möjlighet att korrigera/hjälpa sin hund när det behövs. Deltagarna skickas från båda kanter, Mark på ena kanten och Marlene på andra kanten, enligt de brittiska reglerna och hundar som ej är under bedömning går kopplade på linjen.

Vi kommer att ha gemensamma diskussioner under hela dagen då Mark bl a ger sin syn på hur man bör tänka när man skickar sin hund. Vi kommer även att diskutera regler utefter de situationer som uppstår under dagen. När något händer som vi vill prata om stoppar vi linjen och alla samlas för en diskussion. 

Detta tillfälle är för dig som har en styrbar hund med god stadga när andra hundar arbetar och som är skottvan. Nivån kommer att ligga på novice/open. Du kan välja att köra en hund på förmiddagen och en hund på eftermiddagen. Du åker inte ut som under ett riktigt Mock Trial utan får komma in igen i nästa omgång.

Vi träffas hos oss på Guldkullens Kennel & Kurser i Rävlanda och utgår härifrån. Tag gärna med tre egna märkta dummies.

Reservplats

Om kursen är fullbokad kan du boka en reservplats genom att välja biljetten ”reserv”. Du sätts då upp på en reservlista och vi kontaktar dig om det blir en plats ledig till dig. Att stå som reserv är inte bindande och du är inte heller garanterad plats förrän vi hört av oss till dig angående ledig plats. Om du accepterar din reservplats betalar du kursavgiften så snart som möjligt. Vi är tacksamma för att du bokar en reservplats, det visar oss att det finns intresse och med tillräckligt många reserver kan vi kanske planera för ännu en kurs.

Övrigt

En person & hund per anmälan gäller och inga hundar utanför kursen (undantaget instruktörers hund/hundar) får närvara under kursen med hänsyn till övriga kursdeltagare.

Åhörarplats utan hund finns att köpa på vissa av våra kurser!

Köpvillkor >>>

Trivselregler >>>

Välkommen med din bokning!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2020-05-09
Tid:
09:00 - 16:00
Kostnad:
750,00kr – 1500,00kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Guldkullens Kennel & Kurser
Telefon
0725-25 25 46
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Guldkullens Kennel & Kurser
Barkkulla 401
Rävlanda, 43897 Sverige
+ Google Map
Telefon
0725-25 25 46
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen